Visma Consulting AB

Senior säljare med stort teknikintresse till Visma Consulting

Vi brinner för att skapa lösningar som hjälper våra kunder att digitalisera och effektivisera sina verksamheter. Just nu satsar vi starkt på infrastrukturella tjänster såsom integrationslösningar, lösningar för säker inloggning samt underskrift och vi söker dig som vill vara med och ta vår försäljning av egenutvecklade lösningar och kundrelationer till nästa steg. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen till ett bolag där innovation, engagemang och kundrelationer är i fokus.

Om rollen
Som säljare hos oss har du en nyckelroll i att säkerställa och vidareutveckla affären inom vårt eGovernment-team. Stort fokus ligger på att stärka affärsrelationen med våra befintliga kunder som återfinns i både privat och offentlig sektor spridda över hela landet, men du följer även upp leads från vår marknadsavdelning och bearbetar nya kunder i syfte att hitta nya affärsmöjligheter. Du kommer att ha en viktig roll hos oss där du tillsammans med nyckelpersoner inom affärsområdet arbetar strategiskt med affärsutveckling. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen och välkomnas till vårt kontor i Skellefteå.

Om du känner igen dig i följande är du förmodligen perfekt för att bli en i vårt team
Vi söker dig som har god kännedom om SAML2, federerad inloggning och har en stor passion för sälj och kundrelationer. Du vet att säker kommunikation och integrationskontrakt är nödvändiga när man önskar koppla samman för informationsutbyte.
Du har god erfarenhet av offentlig sektor och god kännedom om LOU. Vidare ser vi att du har erfarenhet av säljarbete, ett intresse av att utveckla affärer och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper och är kommunikativ i både tal och skrift.
Du är inte rädd för utmaningar och har ett stort eget driv med en teamkänsla i botten. För att trivas i rollen har du ett tydligt kund- och teknikfokus och förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären.

Varför Visma Consulting?
Visma Consulting är en del av den framgångsrika Visma-koncernen. Hos oss är din utveckling lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern.

Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 20 januari 2019. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Berit Backvid, berit.backvid@visma.com.

 

Dela på:

Län:

  • Västerbotten

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-01-20

Arbetsplats/placeringsort:

Skellefteå

Kontaktpersoner:

Berit Backevid

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm