Visma Product & Development

Senior UX-designer till Visma!

“We believe it is in the interaction between colleagues inside and outside of Visma we grow.”

Fredrik Fernberg, Visma UX Blog

Vill du vara med på vår fortsatta resa?

Visma Product Development söker nu en medarbetare med fokus på användbarhet och design som kan göra skillnad för vår produkt. Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla användarupplevelsen i våra marknadsledande verktyg inom området för offentliga upphandlingar.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för användbarhet, som har förmågan att se helheten i produkten och som inte är rädd för att komma med nya idéer på en hållbar och tilltalande design i linje med produktens framtid och nya funktioner.

Som senior UX-designer hos oss på Visma kommer du ha kontakt med slutanvändare för att lära dig mer om deras vardag och för att testa din design, något som du gör regelbundet. Du jobbar på en internationell nivå, extra sammansvetsad med våra produktägare och agila utvecklingsteam där du är involverad genom hela kedjan - från idé till produktion.

I arbetet ingår klassiska UX-moment som att ta fram koncept, skisser och krav där du själv har stort inflytande över hur du arbetar och vilka metoder du väljer. Till hjälp har du dedikerade front-end-utvecklare och grafiska designers som bollplank och redo att stötta vid behov. Som UX-designer på Visma ingår du i en internationell grupp av UX/Service designers på cirka 120 personer som tillsammans tar fram guidelines och delar erfarenheter inom området interaktionsdesign under gemensamma meet-ups ett par gånger om året.

För att lyckas hos oss ser vi att du har:

  • 3-5 års arbetslivserfarenhet av UX-relaterade arbetsuppgifter

  • Relevant högskoleutbildning inom området

  • Ett logiskt tänkande och förmåga att se större sammanhang i komplexa flöden

  • Ett fokus på användbarhet och förmåga att implementera en tilltalande design i takt med att produkten utvecklas

  • God kommunikationsförmåga på framför allt svenska (i möten med slutanvändare) och även engelska (för deltagande i internationella utvecklingsteam)

Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Om du skulle ha några frågor om tjänsten eller Visma, kontakta Lena Ryking på lena.ryking@visma.com

Läs mer om våra privacy statements här: https://www.visma.com/privacy/.

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-01-31

Tillträde:

Enligt ök

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://visma.se/karriar

Adress:

Lindhagensgatan 94 10026 STOCKHOLM