Visma EssCom AB

Vismas Technical Repair Center söker

Tekniker, reparatör

VISMA Esscom AB är ett eftermarknadsbolag inom IT området och ligger i absolut framkant vad gäller service av elektronik, mekanik och IT. Vi utför på-platsen-service och installationer med rikstäckande organisation hos såväl dagligvaruhandeln som restaurang- och fackhandeln.

 

Nu söker vi en teknisk reparatör, med inriktning på felsökning och reparationer av hårdvara ner på komponentnivå, till vårt Technical Repair Center i Bromma.

 

Den vi letar efter: 

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av felsökning och reparation. Du är van att jobba med tekniskt och har goda kunskaper i lödning samt har god datorvana.

Du är noggran, vill leverera högsta kvalitet och du vill hjälpa till att hitta de bästa och mest effektiva sätten att arbeta. Du är stresstålig och lösningsorienterad.

 

Vi är:

På vårt Technical Repair Center arbetar idag 12 tekniker med flera decenniers gemensam erfarenhet av reparation och problemlösning. Vi reparerar allt, från stora mekaniska maskiner, till små elektroniska system.

Som anställd hos oss får du en utbildning i produkter, rutiner, servicesystem, och annat du behöver kunna för att komma in i arbetet.

Vi fäster mycket stor vikt vid dina kunskaper men även personliga egenskaper eftersom en viktig del är att kunna samverka med övriga tekniker och övriga avdelningar på företaget.

Vi ger alltid vårt yttersta för att ge våra kunder bästa service och för att Visma EssCom AB ska vara en arbetsplats att trivas och utvecklas på.

 

Info:

Tjänsten är heltid måndag till fredag 08-17 men kan innefatta såväl förskjuten arbetstid, övertid och obekväm arbetstid. 

 

 Sista ansökningsdag är den 12/10-18. Tillträde omgående.

 

Välkommen med din ansökan!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2018-11-23

Arbetsplats/placeringsort:

Bromma

Kontaktpersoner:

Dick Koolmeister

tfn: +46 10-1411766

mob: +46 72-7351766

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Gårdsfogdevägen 5 16867 Bromma