Visma EssCom AB

Deltidsarbete som Servicetekniker

 

Har du erfarenhet av att arbeta med teknik och IT? Är du studerande och i behov av att jobba deltid? Då kan du vara vår nästa kollega! Nu söker Visma EssCom AB medarbetare som på deltid vill hjälpa till att ta företaget in i framtiden. Vi söker medarbetare till Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ditt uppdrag

Som servicetekniker arbetar du främst med service och reparation av utrustning på plats hos våra kunder, eller på plats i Vismas egna lokaler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå i att:

  • Felsöka och reparera produkter som felanmälts av kund

  • Förebyggande underhåll av kunders system

  • Preparation och plock av utrustning som ska ut till kund

  • Lagerhantering

Vi har många roliga kunduppdrag, och våra kunder återfinns i bland annat restaurangbranschen, dagligvaruhandeln och inom kollektivtrafiken. Du kommer tillhöra en av våra filialer, och därmed ingå i ett team av duktiga servicetekniker.

Vi kommer givetvis tillhandahålla den utbildning du behöver för att självständigt kunna utföra service hos våra kunder. Efter utbildning får du det stöd och den hjälp du behöver av seniora tekniker tills du själv känner att du behärskar produkterna och det arbete du ska genomföra. 

Din bakgrund & profil

Du kommer bland annat att fungera som vårt ansikte utåt mot kunderna, och därför är det viktigt att du är en social och trevlig person som uppskattar det mänskliga mötet. Vi tror att du har någon form av teknisk bakgrund. För att trivas i rollen bör du vara en problemlösare som trivs med att arbeta självständigt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, likaså innehav av B-körkort och tillgång till egen bil.

Vad erbjuder vi?

Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter kundnöjdhet och affärsnytta före egen prestige. Du kommer till ett glatt och positivt gäng i ett växande bolag där din insats gör skillnad! Du kommer att arbeta med varierande kunder och produkter där du ges möjlighet att utveckla och bredda dina tekniska kunskaper.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning efter behov. Arbetstider och övriga villkor enligt överenskommelse.

Ansökan

Urval sker löpande, tillträde omgående. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna både män och kvinnor som sökande till den här tjänsten. Välkommen med din ansökan!

 

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Visstidsanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:

2019-02-07

Tillträde:

Omgående

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm / Göteborg / Malmö

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Gårdsfogdevägen 5 16867 Bromma