Visma Spcs AB

Visma Spcs söker Developer Manager

Vi tror att nya ideer och företagande är nycklarna till en hållbar framtid. Därför ger vi människor förutsättningar att starta, driva och sina egna företag. Vår vision är att förverkliga företagandet.

Dagligen använder tusentals företag produkter och tjänster från Visma Spcs. Nu söker vi Developer Manager till vår utvecklingsavdelning. Vi ser att du som ledare för teamet har en fingertoppskänslan att kombinera ett passionerat ledarskap med ett stort intresse för teknik. Är du vår Perfect match?

Vad innebär rollen?
Som Developer Manager är det främsta målet att leda och inspirera tekniska team och att leverera kundkvalitet. Rollen innefattar också ansvaret för samordning av flera produktutvecklingsteam inom produktenheten, samt  andra företag inom Visma. Vi jobbar internationellt och våra team är ofta distribuerade över flera olika platser i europa.  Du kommer också att arbeta nära utvecklare, arkitekter, product owners och product managers för att skapa förutsättningar för enheten att kunna arbeta och prestera optimalt. Det innebär en etablering av en arbetsmiljö som är stimulerande, kreativ och där människor får utrymme att utvecklas.

Vem är du?
Då du har personalansvar för en av de större avdelningarna på Visma Spcs ser vi att du är en stark ledare med en strategisk tankegång, som har möjlighet att interagera med en rad viktiga intressenter. Du har bevisad erfarenhet som leder framgångsrika och tekniska team, utöver en utmärkt teknisk bakgrund. Du har erfarenhet att leda genom ledare.

Vår Perfect match har ett systematiskt och välorganiserat arbetssätt, vilket innebär att du definierar tydliga prioriteringar, planerar, är proaktiv, datadriven och har en analytisk förmåga men även förmåga att agera direkt de gånger det krävs. Kanske har du även domänkunskap inom ERP och löneområdet.

Du har en god vana att  utveckla, implementera och arbeta efter processer. Förändringsarbete är något som du har god erfarenhet av. Att arbeta och leda efter agilt arbetssätt ses som en självklarhet då du har erfarenhet av det. Du är en social och driven medarbetare som aktivt söker samarbete med dina kollegor för att hitta en lösning på problem och utmaningar. Det har du skaffat dig via din erfarenhet  i att leda större utvecklingsteam. Du vet att samarbete, rätt kommunikation och ett prestigelöst förhållningssätt som ledare är nyckeln till högpresterande team. Du har helt enkelt modet att vara ledare!

Vad Visma Spcs ger dig?
Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser. Vi lever efter vår people approach som innebär att vi vill ge dig som medarbetare alla förutsättningar för att kunna utvecklas hos oss. Vi har en schysst personalpolitik. Vi arbetar aktivt med friskvård och erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till inflytande.

Vill du göra skillnad ( på riktigt ! ) för Sveriges alla företagare? Tveka då inte med att skicka din ansökan där du berättar för oss på vilket sätt du är vår Perfect match. Sista ansökningsdag är 2018-11-25. Har du några frågor går det bra att kontakta Group Development Manager alf.berg@visma.com eller tfn +4792247210

 

Dela på:

Län:

  • Kronoberg

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2018-11-25

Tillträde:

Enl överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Växjö

Kontaktpersoner:

Alf Berg

mob: +47 92247210

Adress:

Sambandsvägen 5 35194 Växjö