Visma Enterprise AB

Team Manager för konsult- och supportverksamhet inom WFM-system hos Visma Enterprise

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind WFM och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen
I rollen som Team Manager har du en viktig roll i att utveckla och leda leveransen för våra WFM-lösningar. Du är team manager för ett team på ca 12 personer och rapporterar till WFM Director. Teamet som består av Service Center- och applikationskonsulter  arbetar med våra system/lösningar inom Schema, tid och och bemanning för kunder inom både näringsliv och offentlig sektor. Deras uppdrag är att stötta våra kunder inom applikatoriska uppdrag i form av implementation, utbildning och support av våra WFM-system. Ditt uppdrag är att leda, styra och påverka såväl medarbetare som organisationen mot goda resultat och uppsatta mål. Du har en viktig roll där du ansvarar för verksamhetsutvecklingen inom aktuell leverans, med ansvar att säkerställa en väl fungerande, kvalitativ och effektiv organisation med förutsättningar att leverera det som efterfrågas. I rollen som Team manager är du en viktig del i att tillsammans med teamet innovera, sälja in och utveckla leveransen hos våra kunder.  

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Arbetsledning, resursplanering och bemanningsuppföljning av konsulter

 • Stötta, utveckla och coacha medarbetare för att skapa och vidareutveckla engagemang, lojalitet och initiativförmåga

 • Personalansvar, inklusive lönesamtal, målsamtal, uppföljningssamtal av medarbetare inom enheten

 • Driva rekrytering och onboardning av nya medarbetare i en växande verksamhet

 • Ekonomisk rapportering (inkl.fakturering), uppföljning och analys för att säkerställa bästa lönsamhet och effektivitet i den egna verksamheten  

 • Samarbete med övriga funktioner inom Visma Enterprise för att säkerställa bästa leverans- och kundvärde i leveransen till kunderna

 • I förekommande fall delta i kunddialog, interna forum samt övriga samverkansforum nödvändiga för leveransen

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill leda och utveckla andra. För att lyckas i rollen är du trygg i rollen som ledare och har god självkännedom samt mod att fatta beslut. Du har förmågan att skapa tillit och engagemang i en miljö med snabba förändringar och innovation. Som ledare hos Visma bör du trivas i en miljö med högt i tak och stark entreprenörsanda. Du har lätt för att engagera dig och har en förmåga att alltid se möjligheter. Som person ser vi gärna att du har ett personligt driv och besitter en stor vilja att förändra och förbättra. Du har en god kommunikativ förmåga där du även värdesätter kommunikation i alla former av samarbeten, både interna och externa.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom teknik/ ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet från en konsult- och supportverksamhet. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

 • Tidigare ledarroll med erfarenhet av leverans av teknik / systemlösningar

 • Erfarenhet av att arbeta med coaching och uppföljning för att driva utveckling

 • Erfarenhet av konsult/support verksamheter inom WFM-/HRM- eller Affärssystem

 • Erfarenhet att leda seniora konsulter

 • Tidigare erfarenhet av liknande verksamhet och systemlösningar  

Vad erbjuder vi?
Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 11 November 2018.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Magnus Rådbo, WFM Director
magnus.radbo@visma.com
0766771174

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Dela på:

Län:

 • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2018-11-18

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Magnus Rådbo

mob: +46 766771174

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/enterprise

Adress:

Lindhagensgatan 94 11218 STOCKHOLM