Visma Consulting AB

Teknisk projektledare till Visma

Är du grym på projektledning och har ett brinnande intresse för människor, affär och teknik? Vill du jobba tillsammans med skickliga kollegor och vara med och driva vår omställning till en agil arbetsmetodik? För att hjälpa våra kunder att kunna möta framtidens digitala lösningar söker vi nu ytterligare tekniska projektledare till vårt kontor i Stockholm.

Din nya roll
Visma Consulting är en del av Visma- Nordens ledande IT-koncern. Hos oss erbjuds du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Vi arbetar med intressanta projekt till flera spännande kunder bland annat inom e-handel och utvecklingsprojekt. Bland våra kunder hittar du bland annat Apoteket Hjärtat, H&M, Preem, Folksam, Vetenskapsrådet, Boots och många andra.

Som teknisk projektledare är du ansiktet utåt mot kund och har en nyckelroll i att förvalta och vidareutveckla vår position som ett kunnigt och professionellt konsultföretag med nöjda kunder. Vidare innebär rollen som teknisk projektledare att:

  • Planera och driva verksamhetskritiska projekt inom IT för våra kunder inom både privat och offentlig sektor.
  • Diskutera tekniska lösningar med både utvecklare och beställare och tillsammans med projektteamet ansvara du för att säkerställa den tekniska leveransens kvalitet.
  • Arbeta nära affärsområdeschef, säljare och projektets medlemmar.

Du kommer ingå i ett team av kunniga och erfarna projektledare och välkomnas till vårt kontor på Kungsholmen.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta nära tekniken och har erfarenhet av att leda verksamhetskritiska projekt. Har du erfarenhet av att driva IT-projekt ser vi det som mycket meriterande. För att lyckas i rollen är du en naturlig ledare som med en tydlig kommunikationsstil skapar engagemang, delaktighet och glädje. Du har ett kund- och teknikperspektiv och förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 18 november 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Carina Stensfelt, Konsulthcef, på carina.stensfelt@visma.com. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2018-11-18

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Viktoria Petersson

tfn: +46 709290391

mob: +46 709290391

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm