Visma Consulting AB

HR Business Partner till Visma Consulting

Om du som oss älskar att vända och vrida på alla självklara frågor, attackera varje uppgift med nyfikenhet och ständigt ha ett öga för helheten så är denna tjänst den du söker efter. Hos oss får du utvecklas inom HR på ett innovativt och framgångsrik bolag där nytänk och kreativitet är två framgångsfaktorer. Visma Consulting är mitt i en spännande resa där vi under det senaste året förvärvat en rad  IT- och techbolag och vi fortsätter växa ytterligare. Vårt HR team består idag av en HR Manager och en HR Business Partner och för att säkerställa ett fortsatt affärsnära HR-arbete söker vi nu ytterligare en HR Business Partner till vårt kontor i Stockholm.

Som HRBP kommer du dels att arbeta mot några av våra  förvärvade bolag med att supportera i allehanda HR frågor med ett fokus mot de kärnbehov som finns lokalt och dels självständigt ansvara och driva vissa projekt. I rollen kommer du bland annat  att

  • Ge löpande stöd i HR-relaterade frågor till bolagens chefer och medarbetare
  • Driva Employer Branding-aktiviteter och arbeta för att vi ska vara en attraktiv arbetsgivare
  • Säkerställa en effektiv onboardingprocess för nyanställda
  • Driva rekryteringar i samråd med rekryterande chefer och säkerställa en hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser
  • Driva olika HR-projekt samt arbeta med interna process- och policyfrågor
  • I nära samarbete med HR teamet fokusera på andra områden såsom kulturfrågor, arbetsmiljö, arbetsrätt, digitalisering av HR, medarbetarundersökningar, talent management, lönerevision och ledarskapsutveckling.


I vårt team tror vi på samarbete, transparens och prestigelöshet.  Som en del av vårt team ska du känna dig trygg i en miljö där vi kanske inte har svar på alla frågor men att vi har ett driv och ett intresse att skapa något nytt och ständigt förbättra i syfte att utveckla organisationen framåt. I din roll kommer du rapportera till HR Manager och välkomnas till vårt HR-team med kontor i Stockholm. I och med att de bolag du i första hand supporterar även har kontor i andra städer i Sverige innebär tjänsten resor.

Din profil
Vi ser gärna att du har  2 till 4 års erfarenhet av HR-arbete samt utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande.  Även om erfarenhet och kompetens är viktigt för oss så är din personlighet minst lika viktig. Vi letar efter dig som är lyhörd för organisationens behov, har en fallenhet för att bygga relationer genom att skapa förtroende samt är en teamplayer. Du får saker gjorda, är trygg i dig själv, modig, nyfiken och vågar göra fel. Du tar initiativ till samarbete och har ett coachande och uppmuntrande förhållningssätt till både chefer och kollegor.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 23 oktober 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta vår HR Business Partner Viktoria Petersson på viktoria.petersson@visma.com. Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varför Visma?
Visma Consulting är en del av den framgångsrika Visma koncernen. Hos oss erbjuds du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och administrativa processer och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar. 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2018-10-23

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Viktoria Petersson

tfn: +46 709290391

mob: +46 709290391

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm