Visma Product & Development

Produktutvecklande Service designer till Visma!

"We believe it is in the interaction between colleagues inside and outside of Visma we grow" - 

                        - Fredrik Fernberg, Corporate UX Manager och Creative Diector för Visma, 

Idag är vi runt 120 anställda som arbetar direkt med user experience. Vill du vara med på vår fortsatta resa?

Läs vår UX blogg här https://www.visma.com/blog/tag/ux/ samt fortsätt läs om tjänsten nedan! 

Visma Product Development söker nu en medarbetare med fokus på användbarhet och design som kan göra skillnad för vår produkt. Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla användarupplevelsen i vårt marknadsledande upphandlingsverktyg.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för användbarhet, som har förmågan att se helheten i produkten och som inte är rädd för att komma med nya idéer på en hållbar och tilltalande design i linje med produktens framtid och nya funktioner.

Som Service designer hos oss på Visma kommer du ha kontakt med slutanvändare för att lära dig mer om deras vardag och för att testa din design, något som du gör regelbundet. Du jobbar på en internationell nivå extra sammansvetsad med våra produktägare och agila utvecklingsteam där du är involverad genom hela kedjan - från idé till produktion.

I arbetet ingår klassiska UX-moment som att ta fram koncept, skisser och krav där du själv har stort inflytande över hur du arbetar och vilka metoder du väljer. Till hjälp har du dedikerade front-end-utvecklare och grafiska designers som bollplank och redo att stötta vid behov. Som Service designer på Visma ingår du i en internationell grupp av UX/Service designer på cirka 30 personer som tillsammans tar fram guidelines och delar erfarenheter inom området interaktionsdesign under gemensamma meet-ups ett par gånger om året.

För att lyckas hos oss bör du ha:

  • 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter

  • Relevant högskoleutbildning inom området

  • Ett fokus på användbarhet och förmåga att implementera en tilltalande design i takt med att produkten utvecklas

  • God kommunikationsförmåga på framför allt svenska (i möten med slutanvändare) och även engelska (för deltagande i internationella utvecklingsteam)

Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Om du skulle ha några frågor om tjänsten eller Visma, kontakta Lena Ryking på lena.ryking@visma.com

 

Läs mer om våra privacy statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2018-11-01

Tillträde:

Enligt ök

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://visma.se/karriar

Adress:

Lindhagensgatan 94 10026 STOCKHOLM