Visma Software AB

Upsales Specialist mot befintliga kunder!

Är du kollegan som alltid hittar affärsmöjligheter hos befintliga kunder och som är fenomenal på strukturera och följa upp säljprocesser? Triggas du dessutom av tanken på att få stötta företag i deras resa mot att bli mer digitala i sin arbetsvardag? Då kan detta vara rätt roll för dig! Vi söker nu ytterligare en framåtlutad Upsales Specialist till vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Visma Software AB är ett bolag inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vi är en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vi erbjuder affärssystemen Visma Business, Visma Control, Visma PX, Visma.net, Visma TransPA och Visma Severa. Vi är totalt cirka 140 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Munkedal.   

Om rollen

Visma Software utvecklar och säljer marknadsledande mjukvara som digitaliserar och automatiserar våra kunders affärskritiska processer. Vårt uppdrag är att genom innovation göra ekonomihantering, verksamhetsuppföljning och personaladministration både enklare och roligare. Allt för att våra kunder ska behöva lägga minimal tid på administration och mer tid på att utveckla sin core business - och det är här du kommer in i bilden.

I rollen som Upsales Specialist är ditt uppdrag att driva och följa upp vår tilläggsförsäljning hos befintliga kunder. Till våra affärssystem erbjuder vi en rad smarta tilläggslösningar, exempelvis: Visma Insikt (BI), Visma e-faktura (elektronisk fakturering) och Visma Auto-tjänster (automatiserade betalningstransaktioner). Din roll är att  självständigt driva försäljning av dessa lösningar, med stöd av konsulter, marknad och produktchefer. Som Upsales Specialist kommer du ha direktkontakt med våra kunder för att boka möten kring våra tilläggsprodukter. Du ansvarar för att projektleda och följa upp pågående säljprocesser och kampanjer från start till slut. Därmed stöttar du Visma Softwares affärsmål samtidigt som du hjälper våra kunder att bli mer digitala och jobba ännu mer effektivt med våra affärssystem. I rollen ingår även att följa upp webbinars, avtal, licensadministration och säkerställa att vi jobbar smart och effektivt med vårt CRM-system (SuperOffice). Utöver dessa övergripande mål kommer du få möjlighet att forma rollen utifrån dina styrkor och identifiera andra viktiga områden som driver affärsutvecklingen hos våra befintliga kunder framåt.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss kliver du direkt in i en spännande förändringsresa som medför möjligheter att självständigt påverka processer, rutiner och arbetssätt. Du får chans att sätta din egen prägel på rollen och utvecklas till en intern specialist inom upsales. Du jobbar nära dina säljkollegor och säljchef som stöttar dig i din utveckling. Visma är en starkt växande och lönsam IT-koncern - för rätt person med rätt drivkraft finns därmed stora framtida karriärmöjligheter.  Kanske vill du på sikt vidareutvecklas inom exempelvis Key Account Management, affärsutveckling, konsultation, marknadsföring, projektledning eller andra områden hos oss?

På Visma Software blir du en del av ett kompetent och jordnära gäng kollegor med varierad bakgrund. Hos oss får varje medarbetare utrymme att initiera nya lösningar och vara delaktig i bolagets utveckling. Vi verkar i en snabbrörlig bransch och är ständigt på tårna för att utmana befintliga arbetssätt i syfte att ligga steget före våra konkurrenter. Här förväntar vi oss att även du vill och triggas av att driva innovation i vår affär. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal och fina förmåner.

Vem söker vi?

Vi tror att du har kommit en bit i din karriär och är redo att ta nästa steg. I denna roll är vi mest intresserade av din potential och dina drivkrafter. Har du tidigare jobbat med försäljning, presales, affärsutveckling eller marknadsföring inom IT är det såklart en merit. Vidare ser vi gärna att du har utbildning inom ekonomi/ sälj/ marknadsföring alternativt har förvärvat samma kompetens på annat sätt.

För att lyckas och trivas i rollen bör du vara en strukturerad person som ser nyttan av att ha ordning och reda i säljprocessens alla steg. Du drivs av affärsutveckling och av att nå högt uppsatta mål. Du är förtroendeingivande, jordnära och förstår vikten av att bygga långsiktiga kundrelationer. Du gillar att blicka framåt och triggas av de möjligheter och utmaningar som kommer med ökad digitalisering och automatisering av traditionella ekonomiprocesser. Vi ser även att du är en vänlig och prestigelös lagspelare som inte tvekar att omprioritera och ställa upp för dina kollegor när det behövs.

Ansökan

Sök tjänsten genom att bifoga CV alternativ länk till LinkedIn-profil. Personligt brev är frivilligt. För denna tjänst tillämpar vi löpande urval, skicka därför din ansökan så snart du kan.  Vid frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta: Markus Holm, Sales Manager : 072-450 97 74  alternativt Emma Blomberg, HR Manager: 070-313 71 64.

Om Vismakoncernen

Visma är en av Nordens snabbast växande IT-koncerner. Vårt främsta mål är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för 800.000 företagskunder. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande. På Visma är vi stolta över alla våra duktiga och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar – Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-10-14
Tillträde:
Enligt överenskommelsese
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Emma Blomberg
tfn: +46 703137164
Markus Holm, Sales Manager
Företagets hemsida:
http://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen