Visma Software AB

Partner Account Manager till Visma Software!

Klappar ditt hjärta för smarta affärssystem? Är du en relationsbyggare med starkt affärssinne som dessutom har försäljning i blodet? Då har du all anledning att läsa vidare om denna roll.

Visma Software AB är ett bolag inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vi är en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vi erbjuder affärssystemen Visma Business, Visma Control, Visma PX, Visma.net, Visma TransPA och Visma Severa. Vi är totalt cirka 140 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Munkedal. Vårt uppdrag är att genom innovation göra ekonomihantering, verksamhetsuppföljning och personaladministration både enklare och roligare. Allt för att våra kunder ska behöva lägga minimal tid på administration och mer tid på att utveckla sin core business.

Om rollen

Som PAM är du en nyckelspelare i utvecklingen av försäljning som sker via vår partnerkanal. I rollen kommer du att arbeta med att stödja våra partners i deras sälj- och marknadsbearbetning för Visma Softwares produkter. Du ansvarar för ett antal av våra partners där försäljningen är ditt huvudfokus och där du också ansvarar för resultat som budget. Genom ett strategiskt och långsiktigt arbete med våra partnerföretag säkerställer du att de har rätt förutsättningar för att sälja Vismas produkter samt rätt kompetens och resurser för att lyckas. Tillsammans med dina partners arbetar du med att generera nya affärer och driva dessa framåt. Du arbetar i ett tight team med dina närmaste kollegor och din ledare för att nå Vismas totala mål tillsammans med våra partners. Som PAM bidrar du till att stärka vår image externt och internt och vara en kulturbärare i enlighet med företagets värderingar.  Placering för denna roll är på Vismas kontor på Kungsholmen i Stockholm. Tjänsteresor inom primärt Sverige ingår i rollen.

Är du vår nästa Partner Account Manager?

På Visma brinner vi för lösningar och digitalisering, vilket vi hoppas att du också gör! Vi söker dig som triggas av att driva affärer och som har god förståelse för affärssystembranschen. Vi tror att du kanske tidigare arbetat som säljare, konsult eller som användare inom affärssystem, och därmed är både kunnig och trygg inom systemlösningar och alla möjligheter dessa skapar för våra kunder. Viktigast är dock dina drivkrafter och dina personliga egenskaper. Som person är du affärsmässig och resultatinriktad, samtidigt som du är social och trivs med många olika kontaktytor såväl internt som externt. I rollen hanterar du många parallella säljprocesser och partnersamarbeten samtidigt, det är därför avgörande att du har god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Våra affärer är komplexa vilket även ställer krav på analysförmåga och uthållighet. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Som PAM har du en nyckelposition i vårt bolag och får stor frihet under ansvar. På Visma Software blir du en del av ett kompetent och jordnära gäng kollegor med varierad bakgrund. Hos oss får varje medarbetare utrymme att initiera nya lösningar och vara delaktig i bolagets utveckling. Vi verkar i en snabbrörlig bransch och är ständigt på tårna för att utmana befintliga arbetssätt i syfte att ligga steget före våra konkurrenter. Här förväntar vi oss att även du vill och triggas av att driva innovation i vår affär. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal och fina förmåner. Hos oss får du både glädjen att jobba i ett mindre entreprenöriellt IT-bolag, och samtidigt ta del av kraften och möjligheten det innebär att vara en del av en stark teknologikoncern. Förutom dina härliga kollegor inom vårt bolag, får du 8.000 kompetenta Vismakollegor runt om i Norden och norra Europa.

Om Vismakoncernen

Visma är en av Nordens snabbast växande IT-koncerner. Vårt främsta mål är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för 600.000 företagskunder. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande. På Visma är vi stolta över alla våra duktiga och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar – Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda. 

Ansökan

Sök tjänsten genom att bifoga CV alternativ länk till LinkedIn-profil. Personligt brev är frivilligt. För denna tjänst tillämpar vi löpande urval, skicka därför din ansökan så snart du kan. Eventuella frågor om rollen besvaras av Christoffer Lillevang, PAM: 0708 8148 36 eller Emma Blomberg, HR Manager: 0703 13 7164

Välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-10-14
Tillträde:
Enligt överenskommelsese
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Christoffer Lillevang
mob: +46 708 81 48 36

Emma Blomberg
tfn: +46 703137164
Företagets hemsida:
http://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen