Visma Enterprise AB

Lönekonsult till Visma Enterprise i Malmö

Vi söker dig som brinner för service och lön. Har du en bakgrund inom lönehantering och söker en ny utmaning? Vill du jobba i ett företag som kännetecknas av innovation och högt i tak? Visma Enterprise söker nu en ny kollega till vår outsourcingverksamhet inom Lön. Du välkomnas till vårt kontor i Malmö. 

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass. 

Om rollen

I rollen som Payroll Consultant ingår du i ett team med 13 medarbetare och du rapporterar till Team Manager. Ert uppdrag utgörs av löpande lönehantering och löneadministration för befintliga kunder som outsourcat sin lönefunktion. Det löpande arbete sker främst i vårt HRM-system HR-plus samt ärendehanteringssystemetDin placeringsort är Malmö. 

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Löpande lönehantering och löneadministration

 • Rapportering till myndigheter

 • Utfärda arbetsgivarintyg och statistikrapporter

 • Årsskifte, semesterberäkning, lönerevision och retroaktiva löner

 • Löpande hantera övriga lönerelaterade ärenden för befintliga kunder


Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av löneyrket och som söker en ny utmaning. Som person är du lugn, stabil och värdesätter kvalité i det du gör. Du har en stor vilja att lösa frågor och problem som dyker upp samt är skicklig på att kommunicera. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad och gillar att skapa effektiva samarbeten. Vidare ser vi gärna att du är noggrann och har en vana att styra samt strukturera upp arbetet. Du drivs av att lära dig nya saker och vill arbeta på ett bolag som kännetecknas av en innovativ företagskultur.  

Vi tror att du har en utbildning inom HR/Lön eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

 • Erfarenhet av löpande lönehantering

 • Mycket goda kunskaper om löneadministrationens regelverk

 • Arbetslivserfarenhet från byråverksamhet

 • Erfarenhet av HR-plus

 • Tidigare erfarenhet av liknande outsourcingverksamhet

 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 7 oktober 2018.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Désirée Strömberg, Team Manager BPO
desiree.stromberg@visma.com
0702907926

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-10-07
Arbetsplats/placeringsort:
Malmö
Kontaktpersoner:
Désirée Strömberg
mob: +46 702907926

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen