Visma Enterprise AB

Sales Manager Existing Business till Visma Enterprise AB

Har du erfarenhet av försäljning och brinner för att skapa långsiktiga relationer?  Trivs du i en dynamisk miljö där du får möjligheten att engagera och påverka? Visma Enterprise söker nu en Sales Manager inom existing business som vill vara med och driva samt utveckla vår säljorganisation.

Om rollen

I rollen som Sales Manager leder du ett team på ca 15 kundfokuserade medarbetare. Teamet består av key account managers, service delivery managers samt 1 person som hanterar vår Community. Inom ramen för Existing Business ingår att utveckla våra kunder med utökade och nya lösningar inom Ekonomi- och HRM området med målsättning att förenkla kundernas vardag. Ditt uppdrag är att leda och styra verksamheten för att nå uppsatta mål. Du har en viktig roll där du ansvarar för verksamhetsutvecklingen inom aktuell leverans med ansvar att säkerställa en väl fungerande kvalitativ och effektiv säljorganisation med förutsättningar att leverera det som efterfrågas. I rollen som Manager har du en central del i att tillsammans med teamet innovera och utveckla vår försäljningsavdelning för befintliga kunder.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Stötta, utveckla och coacha medarbetare mot uppsatta mål

  • Identifiera förslag på förändringar och förbättringar samt implementera dessa

  • Vara delaktig i avtalsförhandlingar

  • Säkerställa optimal fördelning av territorier

  • Rapportering uppföljning och analys för att säkerställa bästa effektivitet i din verksamhet

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill leda och utveckla. För att lyckas i rollen bör du vara trygg i rollen som ledare och ha god självkännedom samt mod att fatta beslut. Du besitter förmågan att skapa tillit och engagemang i en miljö med snabba förändringar och innovation. Som ledare hos Visma bör du trivas i en miljö med högt i tak och stark entreprenörsanda. Som person ser vi gärna att du har lätt för att engagera dig och har en förmåga att alltid se möjligheter. Du är lösningsorienterad och har ett stort intresse för sälj. Du har en god kommunikativ förmåga och är bekväm i förhandlingssituationer.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom ekonomi/teknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet av komplex försäljning i liknande verksamhet. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

  • Erfarenhet av ERP/HRM-system för stora/medelstora verksamheter.

  • Erfarenhet av försäljning mot offentlig sektor

  • Tidigare ledarroll inom Sälj/Existing Business

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 30 September 2018.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Patric Mure, Commercial Director
Patric.Mure@visma.com
070-8476184

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om Visma Enterprise?

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Visma Affärslösningar, Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Patric Mure
mob: +46 70-8476184

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen