Visma Enterprise AB

Teknisk Projektledare Integrationer till Visma Enterprise

Har du ett intresse för system och integrationer? Vill du jobba i en varierad roll där du har möjligheten att agera länken mellan verksamheten och IT? Just nu söker vi en integrationskonsult till vårt kontor i Växjö! 

I rollen erbjuds du möjligheten att jobba i en ledande roll där du är med och planerar samt driver integrationer inom vårt HRM-system HR-plus. Hos oss får du chansen att utvecklas som integrationskonsult samtidigt som du har möjligheten att jobba i ett marknadsledande IT-bolag som värdesätter innovation och framåtanda. Missa inte din chans att söka rollen! 

Om rollen

I rollen som integrationskonsult har du en viktig roll i processen för integrationen inom våra HRM-system. Du kommer arbeta i implementationsprojekt av vårt HRM-system HR-plus där du är med och planerar samt ser till att integrationerna matchar de behov och krav som uppstår. I rollen kommer du kartlägga integrationsbehoven hos våra kunder samtidigt som du även är med och  identifierar övriga integrationsmöjligheter som kan förbättra systemets funktionalitet. I nära samarbete med kunden samt leverans- och utvecklingsavdelningen agerar du som länken mellan dessa för att fånga upp de diverse integrationsbehov som uppstår. I rollen ansvarar för att integrationerna följer en god integrationsstrategi samt uppfyller projektets mål avseende tid och kostnad i ett nära samarbete med leverans- och utvecklingsavdelningen.   

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Medverka / driva implementationsprojekt

  • Stötta befintliga kunder avseende arbetet avseende integrationer

  • Medverka/ driva kravställningsarbte av framtida “roadmap” för produktens utveckling av integrationer

Vem söker vi?

Vi söker dig som är driven och lösningsfokuserad. Du trivs med att jobba i leveransprocess där du lägger stor vikt vid att leverera effektivt med hög kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med sig av sin kunskap. Vi ser gärna att du är noggrann och har en vana att styra samt strukturera upp arbetet. Du har ett stort intresse för integration och förbättring och trivs  i en innovativ företagskultur.  För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom systemintegrationer. 

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom Datavetenskap/systemvetenskap/programvaruteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

  • Erfarenhet av HRM-system/ lönesystem

  • Erfarenhet av utveckling inom C# och .NET

  • Tidigare erfarenhet av projektledning

  • Integrationer inom Enterprice arkitektur

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 9 December 2018.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Mikael Stewén, Manager Dev & Tech
mikael.stewen@visma.com Telefon 070 3850741

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om Visma Enterprise AB? 

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Dela på:

Län:

  • Kronoberg

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2018-12-09

Arbetsplats/placeringsort:

Växjö

Kontaktpersoner:

Mikael Stewen

mob: +46 703850741

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/enterprise

Adress:

Lindhagensgatan 94 11218 STOCKHOLM