Visma Enterprise AB

Applikationskonsult inom HRM-system till Visma Enterprise AB

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 330 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen

Som Applikationskonsult ingår du i ett team med 15 medarbetare och du rapporterar till chefen för HRM Private Consulting. Tillsammans med teamet arbetar du med utbildning, handledning och problemlösning i våra olika löne- och HR-lösningar för kunder inom privat sektor. I din roll tar du konsultuppdrag hos både befintliga och nya kunder och du hjälper till med allt ifrån att implementera och introducera systemet till att införa nya funktioner eller hitta effektivare arbetssätt. Rollen kommer även innebära att kunna ta en projektledarroll för de allt mer komplexa projekt som våra större kunder efterfrågar.

Din placeringsort är Stockholm eller Göteborg men våra kunder finns i hela landet och resor är en naturlig del av din vardag. Du utför dina uppdrag på plats hos våra kunder, i våra egna lokaler eller på distans via telefon och webbuppkoppling. Du styr själv din kalender och dina resor i syfte att skapa ett hållbart och effektivt arbetssätt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Implementera och driftsätta Agda PS hos nya kunder.

 • Projektleda större implementationsprojekt inom lön- och HR-området.

 • Utföra löpande konsultuppdrag hos befintliga kunder.

 • Genomföra kundanpassade utbildningar i kundens organisation.

 • Ansvara för den egna beläggningen genom att ta kontakt med egna kunder för att få in nya uppdrag.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som drivs av att arbeta i projektform med rådgivning, utbildning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. Du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och koncernens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och konsultativt. Egenskaper vi värderar högt är därför ansvarstagande, lyhördhet och god kommunikationsförmåga.

Vi tror att du har relevant utbildning inom HR/Lön eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kunskaper är meriterande:

 • Goda kunskaper i lön- och HR-administration och dess regelverk

 • Erfarenhet av att jobba med Agda PS eller något annat lönesystem

 • Konsulterfarenhet gärna från lön/HR-systemsbranschen

 • Erfarenhet av projektledning

 • Erfarenhet av IT-implementationer

 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 30 September 2018.
Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabeth Mjöbring, Manager Private Consulting HRM, mail:elisabeth.mjobring@visma.com eller via telefon: 076-133 07 73.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm / Göteborg
Kontaktpersoner:
Elisabeth Mjöbring
tfn: +46 10 141 15 33
mob: +46 76 133 07 73

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen