Visma Enterprise AB

Systemutvecklare inom Lönesystem till Visma Enterprise

Vi söker dig som brinner för systemutveckling och förbättring. Vill du jobba i ett innovativt och nytänkande team där du har en viktig del i att fortsätta utveckla Stockholms stads egenägda lönesystem, LISA? Vi söker nu en ny kollega till vårt LISAteam i Stockholm.

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen

I rollen som systemutvecklare ingår du i ett team av systemutvecklare/analytiker och systemutvecklare/programmerare. Tillsammans arbetar ni med utveckling och underhåll av stadens lönesystem i stordatormiljö och webb. Visma Enterprise AB har ett avtal om systemförvaltning och utveckling av Stockholms stads egenägda lönesystem LISA och LISA Självservice. Vårt uppdrag är bl.a. att vara innovativa och utveckla funktionalitet som är värdefull för systemets användare. Ditt uppdrag som systemutvecklare/programmerare är att delta i vårt framåtriktade arbete med stadens lönesystem samt att bidra med hög kompetens i systemen och leverera med hög kvalitet.  

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Systemförvaltning, utveckling av lösningsförslag och kravspecifikationer

 • Programutveckling i Webbmiljö

 • Delta i planering av förvaltning och utveckling

 • Ha ett nära samarbete med kund i utvecklings och förvaltningsfrågor

 • Tabellunderhåll

 • Testarbete

 • Stötta supportteam och applikationsspecialister

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en bakgrund inom analytiker och/eller systemutvecklare. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare med verksamheten och kunden i fokus. Du är lyhörd, flexibel, tar ansvar och har ett inre driv och gillar förändring. Du är duktig på att kommunicera och gillar att arbeta både i mindre och större arbetsgrupper samt i projektform.  Vi tror att du har en utbildning och flerårig erfarenhet av programspråket C#, Java, JavaScript, SQL och kravställande inom lönesystem samt goda färdigheter inom svenska i tal och skrift. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

 • Kunskap om lönesystem inom publik sektor

 • Erfarenhet av Stockholms stads lönesystem

 • Erfarenhet av arbete med SCRUM, DevOps

 • Erfarenhet av arbete i Visual Studio, Github, Bootstrap, Office-paketen, JIRA

 • Erfarenhet av arbete med följande auto-tester, Unit tests, Integration tests, Selenium

 • Erfarenhet av arbete med följande bibliotek och ramverk, ASP.NET MVC, ASP.NET Core, ASP.NET Web Forms, EntiyFramework, Angular, React, Redux, Dapper, CSS

 • Avtalskunskap inom Allmänna bestämmelser (AB)

 • Erfarenhet av arbete i projekt och test

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 25 november 2018.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sara Cialec, Team Manager, mail: sara.cialec@visma.com, telefon +46 70 581 17 40.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:

Län:

 • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2018-11-25

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Sara Cialec

tfn: +46 70 581 17 40

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/enterprise

Adress:

Lindhagensgatan 94 11218 STOCKHOLM