Visma Spcs AB

Visma Spcs söker säljande rådgivare

Är du grym på...

...försäljning, ekonomi och service? Har du dessutom driv och nyfiken att lära dig nya saker? Läs då vidare! (Känner du inte igen dig är detta inte rollen för dig och vi vill skicka med ett lycka till på annat håll!)

Kanske är du vår nästa rådgivande stjärna!
På enheten Customer Success jobbar vi som rådgivare till våra kunder. Vi guidar, hjälper och säkerställer att våra kunder jobbar på smartaste sättet i sitt program. Vi har också ansvar för att säkerställa att våra kunder är medvetna om de olika lösningar vi har att erbjuda. Vår rådgivning sker via flera olika kanaler.

En riktig stjärna hos oss ställer de rätta frågorna och skapar lösningar som får kunden att gapa av förvåning och lycka. Kunderna kan då fokusera på det som de är bäst på – nå sina drömmar och lägga minimal tid på administration

Vem är du?
Din nyfikenhet vet inga gränser och du älskar att kommunicera dig fram till lösningar. Många gånger har du haft nytta av ditt inre driv och din tankeskärpa. Du vet vad du vill och vad du står för men kan anpassa dig allteftersom du utvecklas och hittar nya vägar. Du är orädd och har viljan att lära dig mer, vilket innebär att du självständigt behöver söka ny kunskap. Vi tror på varje individs vilja och förmåga att utveckla sig. Vi vill att du, precis som vi, älskar kundmötet och försäljning.

Just nu söker vi rådgivare med lite extra kompetens inom ekonomiskt flöde och teknik. Därför är det bra om du har förståelse och erfarenhet av ekonomi och företagande. Kanske har du provat på eller driver du eget företag idag? Eller har du skaffat dig erfarenhet på annat vis. Låt oss veta!

Vi letar också efter dig som utöver ovan nämnda kompetenser även tycker SQL är kul eller har grundläggande kunskaper inom något programmeringsspråk är även det en kompetens vi behöver. Vi tror att du tycker om problemlösning och gärna testar nya sätt att möta utmaningar.

Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser. Vi lever efter vår people approach som innebär att vi vill ge dig som medarbetare alla förutsättningar för att kunna utvecklas hos oss. Vi har en schysst personalpolitik. Vi arbetar aktivt med friskvård och erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till inflytande.

Vill du veta ännu mer om Visma Spcs? Gå in på vår hemsida och botanisera. Där kan du bland annat läsa att vi sedan starten för över 30 år sen har arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva eget. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas med livet som företagare. Idag använder fler än 170 000 småföretag våra program och tjänster.

Välkommen med din ansökan, men vänta inte för länge. Rekrytering till tjänsten sker löpande. Sista ansökningsdag är 30 september. Skriv några rader om dig själv och varför du skulle vara grym hos oss på Customer Success, så vi får veta det. Har du några frågor går det bra att kontakta Katarina Hallengren katarina.hallengren@visma.com tel. 076-7221287

 

Dela på:
Län:
Kronoberg
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Arbetsplats/placeringsort:
Växjö
Kontaktpersoner:
Katarina Hallengren
mob: +46 767221287

Tillbaka till toppen