Optivasys

IT-projektledare till Optivasys- en del av Vismakoncernen!

Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en IT-projektledare som kommer ha det övergripande och strategiska ansvaret för att planera och leda arebtet mot en större kund inom möbelindustrin i Skåneregionen. Hos oss gäller laget framför jaget och till din hjälp kommer du att ha ett team erfarna BI-konsulter som gärna bollar idéer med dig och ser till att din landningsbana blir den bästa möjliga. Optivasys seniora BI-konsulter har hög kompetens där din roll är att vara bryggan mellan kund och konsulterna.

I rollen ansvarar du för uppföljningen av tids-, leverans- och resursplaner för ditt uppdrag. Med dina uppföljningar utvecklar, effektiviserar och kvalitetssäkrar du Optivasys leveransprocesser. Det är alltså ordning, struktur och ett genuint relationsbyggande som hittas på ditt bord. Rollen förväntas vara på plats hos kund ca 60% av tiden och detta gäller då framför allt inom Skåne men resor i övriga södra Sverige förekommer. Övriga 40% är på vårt kontor i Malmö för att stödja konsultteamet där.

Din profil
Vi söker dig med akademisk utbildning och erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som projektledare, gärna inom IT. Alternativt har du erfarenhet av IT-support eller från någon annan bred teknisk roll och vill ta nästa steg mot en mer koordinerande roll. Som person  är duktig på att samverka och hålla en bra dialog med kravställare och konsult. Du är en social och positiv person som gillar att vara spindeln i nätet. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är analytisk, metodisk och har en god förståelse för IT med en ambition att ständigt utvecklas

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 21 september 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Peter Westman, COO på Optivasys på peter.westman@optivasys.se eller 031-788 17 52. Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

Om oss
Optivasys har sedan starten 2006 arbetat med att hjälpa företag att ta bättre beslut och utveckla sin verksamhet baserat på Qliks produkter. Eftersom vårt fokus alltid har varit på beslutsstöd har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet och expertis inom området som gör det möjligt för oss att skapa visualiseringar, rapporter och analysapplikationer skräddarsydda åt våra kunder. Idag är vi ett av Nordens största konsultbolag med fullt fokus på produkter och lösningar från Qlik. Vi är drygt 50 positiva och drivna medarbetare med varierande bakgrunder och har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi värdesätter individuella drivkrafter, har ett gemensamt ansvar för att nå våra mål, tror på prestigelöst samarbete och vikten av att ha kul tillsammans. Sedan 2017 är Optivasys en del av Visma och har i dessa fått en stark partner i den fortsatta resan mot att bli Nordens ledande leverantör av produkter från Qlik.

 

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-21
Tillträde:
2018-09-21
Arbetsplats/placeringsort:
Malmö
Kontaktpersoner:
Peter Westman
Företagets hemsida:
http://www.optivasys.se
Tillbaka till toppen