Visma Enterprise AB

Visma Enterprise söker en Web Content Manager

Är du en kreativ och ansvarsfull person som älskar webb och sociala medier som kommunikationskanaler? Värdesätter du frihet under ansvar och vill tillhöra ett marknadsteam där vi tillsammans bygger vår framgång? Visma Enterprise söker en härlig Web Content Manager, som vill ta nästa steg i karriären och vara en del av ett framåtdrivande bolag med tydligt kundfokus.

Ombord finns redan en skribent, en grafisk formgivare, en analytiker, en marketing automation-specialist, en eventansvarig, en IT-projektledare och en marknadschef. Men din plats i bussen är tom!


Vårt uppdrag är att tillsammans förstärka Visma Enterprise position på marknaden genom planerad och proaktiv digital marknadsföring, kampanjorienterad kommunikation, användarvänligt content-for-customer samt fokus på kundresan. Vi har precis påbörjat vårt stora digitala  förändringsarbete och vill ha dig med. Tillsammans skapar vi bästa marknadsteamet 2.0. Så välkommen ombord!

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad.

 

Om rollen

Dina främsta arbetsuppgifter kommer såklart att vara på webben och i våra digitala kanaler där du ska:

  • Ansvara för att driva, utveckla och optimera

  • Operativt arbeta med att skriva och publicera innehåll

  • Koda interaktiva kampanjsidor

Din placeringsort är i Stockholm

 

Så vem är det då vi söker?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom kommunikation och marknadsföring eller motsvarande. Du har relevant arbetslivserfarenhet och goda dokumenterade kunskaper av Webb och sociala medier som kommunikationskanal, du kan skriva olika typer av innehåll, HTML, CSS, CMS (gärna EPIServer och Wordpress) samt SEO. Meriterande om du kan koda t.ex. javascript.

Vi ser gärna att du arbetat med digital marknadsföring, innehållsmarknadsföring och Marketing Automation och att du har ett öga för helheten. Som person är du innovativ, fullkomligt prestigelös, nyfiken och och har ett stort engagemang. Du gillar att ta eget ansvar och trivs med att arbeta strukturerat och tycker förändringar är utvecklande. Du är orädd, gillar att testa olika alternativ men samtidigt klok som en bok.  Sen är du ju en social person som man gillar att hänga med.

 

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar - Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 31 augusti 2018.

Vill du ha mer  information om tjänsten är du välkommen att kontakta Catarina Söderlund, marknadschef, på mejl: catarina.soderlund@visma.com eller via telefon 010- 141 14 93

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Catarina Söderlund
tfn: +46 10 141 1493
mob: +46 70 326 26 49

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen