Visma Consulting AB

HR Business Partner till Visma Consulting

Visma Consulting har under det senaste året förvärvat en rad spännande IT- och techbolag och vi fortsätter växa ytterligare. För att säkerställa ett fortsatt affärsnära HR-arbete söker vi nu ytterligare en HR Business Partner till vårt kontor i Stockholm. Det här är en guldchans för dig som vill utvecklas inom HR på ett innovativt och framgångsrikt bolag!

Som HR Business Partner supporterar du i första hand våra förvärvade bolag i HR frågor, men då vi är ett tight HR-team hjälps vi åt över gränserna. I rollen kommer du bland annat  att:

  • Ge löpande stöd i HR-relaterade frågor till bolagens chefer och medarbetare
  • Driva Employer Branding-aktiviteter och arbeta för att vi ska vara en attraktiv arbetsgivare
  • Säkerställa en effektiv onboardingprocess för nyanställda
  • Driva rekryteringar i samråd med rekryterande chefer och säkerställa en hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser
  • Driva olika HR-projekt samt arbeta med interna process- och policyfrågor
  • I nära samarbete med HR Manager fokusera på andra områden såsom digitalisering av HR, employee engagement, talent management, lönerevision och ledarskapsutveckling.

Du rapporterar till HR Manager och välkomnas till vårt HR-team i Stockholm. I och med att de bolag du i första hand supporterar även har kontor i andra städer i Sverige innebär tjänsten resor.

Din profil
Vi ser gärna att du har utbildning inom personalvetenskap, ekonomi eller motsvarande samt några års erfarenhet av HR-arbete. Även om erfarenhet och kompetens är viktigt för oss så är din personlighet minst lika viktig. Vi letar efter dig som är en kommunikativ teamplayer som har lätt för att skapa förtroende. Du får saker gjorda, är trygg i sig själv, modig, nyfiken och vågar göra fel. Du tar initiativ till samarbete och har ett coachande och uppmuntrande förhållningssätt till både chefer och kollegor.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 26 augusti 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta vår HR Business Partner Viktoria Petersson på viktoria.petersson@visma.com. Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varför Visma?
Visma Consulting är en del av den framgångsrika Visma koncernen. Hos oss erbjuds du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och administrativa processer och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-26
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Viktoria Petersson
tfn: +46 709290391
mob: +46 709290391

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen