Visma EssCom

Nu söker vi servicetekniker för uppdrag främst nattetid i Stockholm

Servicetekniker Fordon IT

Servicetekniker Natt

 

Visma EssCom söker nu en driftig servicetekniker till Stockholmsregionen.

 

Ditt uppdrag

Som servicetekniker arbetar du med service och installation av utrustning på plats hos våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå i att:

  • Felsöka och reparera produkter som felanmälts av kund.

  • Förebyggande underhåll av kunders system.

  • Kontrollera och rapportera in avvikelser i den IT-miljön som kundens produkter är beroende utav.

 

Vi har många roliga kunduppdrag, och våra kunder återfinns i bland annat restaurangbranschen, dagligvaruhandeln och inom kollektivtrafiken.

Du kommer att vara en del av region Stockholm Kollektivtrafik Natt och ingå i ett team om 9 duktiga servicetekniker, där du får möjlighet att arbeta självständigt i en fri och ofta kreativ roll.

Vi kommer givetvis tillhandahålla den utbildning du behöver för att utföra service hos våra kunder. Efter utbildning kommer du få stöd och hjälp av seniora tekniker tills du själv känner att du behärskar produkterna.

 

Din bakgrund & profil

Du kommer att fungera som vårt ansikte utåt mot kunderna, och därför är det viktigt att du är en social och trevlig person som uppskattar det mänskliga mötet. Vi tror att du har någon form av teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. För att trivas i rollen bör du vara en problemlösare som trivs med att arbeta självständigt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, likaså innehav av B-körkort för manuell växellåda. En god allmän datorvana är ett plus.

 

Vad erbjuder vi?

Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter kundnöjdhet och affärsnytta före egen prestige. Du kommer till ett glatt och positivt gäng i ett växande bolag där din insats gör skillnad! Du kommer att arbeta med varierande kunder och produkter där du ges möjlighet att utveckla och bredda dina tekniska kunskaper.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med omedelbart tillträde. Övriga villkor enligt överenskommelse. Ordinarie arbetstider är 19 - 04.

 

Ansökan

Urval sker löpande, tillträde omgående. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna både män och kvinnor som sökande till den här tjänsten. Vid frågor om tjänsten, kontakta vår Chef för Fordon-IT Wictor Elfving: wictor.elfving@visma.com

 

Välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-16
Tillträde:
2018-09-17
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Wictor Elfving
tfn: +46 10-1411616
Företagets hemsida:
http://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen