Visma Spcs AB

Infrastructure Engineer

Infrastructure Engineer till Visma Online

INFRASTRUCTURE ENGINEER

 

Vi söker nu en Infrastructure Engineer till vårt plattformsteam Visma Online. I rollen som Infrastructure Engineer stöttar du det övriga teamet i infrastrukturarbetet. Vismas plattformar går in i en ny spännande fas för att stötta vårt snabbt växande ekosystem av produkter för småföretagare i flera länder. I detta arbetet behöver vi stärka upp vårt team ytterligare. På Visma arbetar vi i en agil miljö och vi är stora förespråkare av Continuous Delivery och DevOps.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har erfarenhet av utvecklingsarbete eller it-drift. God problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk och noggrannhet är dina främsta personliga styrkor. Det är meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Azure.
Är du dessutom nyfiken, en schysst kollega och vill vara en del i en värderingsstyrd företagskultur är detta grejen för dig. Vi satsar mycket på våra medarbetare i form av kompetensutveckling, inflytande, kultur och trivsel.

Hos oss får du chansen att jobba i ett av Sveriges mest framgångsrika utvecklingsteam i en modern miljö. Vi jobbar i en internationell koncern vilket innebär att dina kollegor kommer att finnas både i Sverige och i andra länder.  Då engelska är vårt koncernspråk är det viktigt att du behärskar engelska både i tal och skrift.

Placeringsort: Växjö

Låter det spännande? Vi väntar på din ansökan! Urval sker löpande och senaste datum att söka är den 31 aug.

Dela på:
Län:
Kronoberg
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Arbetsplats/placeringsort:
Växjö
Kontaktpersoner:
Johan Bellander
mob: 072-567 13 80

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen