Visma Commerce AB

Integrationsspecialist till Visma Commerce!

Är du en engagerad integratör som vill vara en viktig pusselbit i vår fortsatta tillväxtresa? Vi söker nu en integrationsspecialist som kommer att jobba mot våra kunders leverantörer. Du välkomnas till våra ljusa kontor i Lindhagen och rapporterar till Customer Success Manager.

Om tjänsten
Som integrationsspecialist hjälper du Vismas kunder som använder sig av Proceedo, att ansluta deras leverantörer för elektronisk handel. Du hanterar parallella projekt och i kontakt med kundernas leverantörer, tillhandahåller du effektiva integreringar. Rollen ingår i ett team om tre andra integrationsspecialister där ni jobbar självständigt i projekten, men självklart stöttar varandra vid behov. Du uppdaterar och justerar stylesheets och ger vid behov din expertis till kollegor inom verksamheten.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och som har en examen i systemvetenskap eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivet. Du har god förståelse för inköp- och ekonomiprocesser och har arbetat med elektroniskt flöde av kataloger, ordrar, orderbekräftelse och fakturor. Det är meriterande om du har förståelse för stylesheets. Vidare ser vi gärna att du har:

  • arbetat med konvertering av olika dataformat som flatfiler, XML och EDIFACT

  • erfarenhet av SFTI och dess ramverk.

  • erfarenhet av kommunikationsmetoder som HTTP och FTP

  • dokumentationsvana på engelska

Som person har du förmågan att inge förtroende och kan hantera en bredd av frågeställningar. Du har god verbal och skriftlig kommunikationsförmåga på både svenska och engelska. Genom din analytiska förmåga förstår du kundens processer och hanterar tekniska frågeställningar på ett effektivt sätt. Du arbetar systematiskt och strukturerat i dina processer och hjälper gärna dina kollegor när det behövs.

Vad erbjuder vi?
Hos oss på Visma Commerce får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar. För att läsa mer om hur en av våra medarbetare upplever företaget: https://www.visma.se/blogg/med-proceedo-kunderna-fokus-mot-daniel/

Din ansökan
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 24 augusti 2018. Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/. Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Maria Gustafsson på maria.gustafsson@visma.com.


Visma Commerce är en ledande leverantör inom Norden och hjälper både köpare och säljare att göra bättre affärer och effektivisera upphandlings-, inköps- och anbudsprocesser. I dagsläget levererar vi tjänster till mer än 1 000 kunder och fler än 350 000 användare över hela Norden med utgångspunkt i Sverige, där vår utveckling, support och ledning finns. Vi har kunder i alla storlekar och branscher och är ett företag med tydligt tillväxtfokus med 104 anställda och kontor i Stockholm, Linköping, Göteborg och Halmstad. För att läsa mer om Visma Commerce, www.visma.se/commerce/ och för att läsa mer om Visma som koncern, www.visma.com.

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-24
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Maria Gustafsson
Företagets hemsida:
http://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen