Visma Enterprise AB

Visma Enterprise söker Teknikkonsulter

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen

Som teknikkonsult ingår du i affärsområdet FMS (Financial Management Systems) och du rapporterar till chefen för Technical Consulting and Service Center. Du jobbar ihop med dina kollegor med teknisk installation och uppgraderingar av ett antal olika applikationer och komponenter för Visma Enterprises FMS lösningar. Förutom uppgraderingar och installationer innefattar tjänsten även felsökning i kundmiljö, utbildning m m. Vi arbetar främst med kunder inom den publika sektorn, kommuner och landsting. Din placeringsort är troligen Stockholm, Malmö eller Växjö. Övriga orter kan diskuteras.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Teknisk felsökning, rådgivning och problemlösning efter kundens anmälan av incident/problem

 • Diverse konsultuppdrag; tex teknisk installation, uppgradering av system både hos kund samt interna miljöer

 • Leverans av systemöversyn, databasöversyn etc.

 • Löpande föreslå förbättringar i arbetsprocesser och rutiner

 • Teknisk installation, testning och verifiering av ny programversion inför release till kund

 • Hålla i kortare utbildningar inom produkten för kund

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och service. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är projektorienterad, utåtriktad och noggrann. Det är viktigt att du ser din roll och värde i leveransen till kunden.  Vidare tror vi att du är en lättlärd lagspelare som sprider positiv energi. Du tar initiativ till och genomför förändringar som leder till förbättrade processer, bättre tillgänglighet och kundnöjdhet. Du har en helhetssyn på IT som funktion i företaget.  I rollen kommer du ha daglig kontakt med användare via telefon varför vi gärna ser att du är social och duktig på att förmedla teknisk kunskap på ett pedagogiskt sätt. Det är också viktigt att man i rollen är ordningsam och en problemlösare som trivs med att hjälpa kunder. 

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom teknik/IT eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

 • Citrix/Terminal Server

 • TCP/IP

 • Windows Server/Active Directory 

 • MS SQL Server 

 • Datakommunikation 

 • IT-säkerhet och övergripande säkerhetstänkande 

 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

 

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Pga. semesterperiod kommer vi behandla ansökningarna med början den 13 augusti. Därefter kommer vi att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 19 Augusti 2018.
Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Adlerton, Business Area Director FMS.
louise.adlerton@visma.com
076 - 107 88 19

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-19
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm /Malmö /Växjö
Kontaktpersoner:
Louise Adlerton
mob: +46 761078819

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen