Visma Enterprise AB

Visma Enterprise söker Product Marketing Manager inom FMS

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen

Som Product Marketing Manager ingår du i affärsområdet FMS (Financial Management Systems) och du rapporterar till Business Area Director FMS. Vi arbetar med implementationer och förvaltning av affärssystem för den publika marknaden,  både kommuner och myndigheter. Som Product Marketing Manager kommer du att arbeta med marknadsföring, budskap och positionering av dina produkter, primärt Visma.net Financials. I din roll som Product Marketing Manager kommer du att vara expert på vad kunderna behöver. Du kommer att översätta kundernas behov till produktkrav och kommunicera dessa till produktavdelningen. Våra kunder finns i hela landet och resor är en naturlig del av din vardag.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Ansvara för att presentera och demonstrera Visma.net Finacials för kunder och potentiella kunder.

 • Ansvara för att ta fram och vidareutveckla hur vi förklarar värdet för kunden att investera i vår lösning (”value proposition”).

 • Vara delaktig i framtida utveckling av Visma.net Financials i form av att löpande dela kunskap om marknadens krav och behov till utvecklingsenheten.

 • Medverka i framtagande av marknadsstrategi avseende Visma.net Financials.

 • Medverka i löpande utbildning av och information till våra konsulter.

 • Hjälpa säljarna med produktrelaterade frågor.

 • Medverka vid mässor och seminarier.

 • Medverka i samband med upphandlingar.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett kunskap inom ekonomi och en känsla för affärer. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som även trivs med att jobba självständigt. Du är en positiv och serviceinriktad person med förståelse för hur man sätter kunden i centrum. Du har förmåga att kommunicera, samarbeta, inspirera och motivera. Vi tror att du har relevant utbildning inom ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kunskaper är meriterande:

 • Kunskap och erfarenhet av affärslösningar för den publika marknaden, gärna med fokus på myndigheter

 • Förståelse för IT-branschen samt erfarenhet av att visa och presentera IT-lösningar

 • Erfarenhet av att arbeta med molnlösningar

 • Erfarenhet av Visma.net Financials

 • Erfarenhet inom försäljning.

 • Förmåga att fungera som en produktambassadör

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Pga. semesterperiod kommer vi behandla ansökningarna med början den 13 augusti. Därefter kommer vi att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 19 augusti 2018
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Louise Adlerton, Business Area Director FMS
louise.adlerton@visma.com
076 - 107 88 19

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-19
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Louise Adlerton
mob: +46 761078819

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen