Visma Enterprise AB

Visma Enteprise söker Applikationskonsult till Malmö / Eskilstuna

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen

Som applikationskonsult arbetar du med vår applikation Sesam. Sesam är ett marknadsledande affärssystem inom området svensk hjälpmedelsförsörjning som hanteras av Sveriges landsting och kommuner. Ditt uppdrag är att skapa mervärde för våra kunder genom utbildning, handledning och problemlösning. Du ingår i ett team på 8 personer och rapporterar till Consultant Manager. I rollen har du konsultuppdrag hos både befintliga och nya kunder. Du hjälper till med allt ifrån implementering och introducering av Sesamprodukter till att införa nya funktioner, löpande systemtester samt att hitta effektivare arbetssätt ihop med kunden. Du jobbar i nära samarbete med utvecklingsavdelningen samt installationstekniker. Utöver det här är stöttar du supportavdelningen med inkommande ärenden gällande produkten.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Implementera och driftsätta Sesam hos nya kunder

 • Projektleda implementationsprojekt inom applikationen

 • Utföra löpande konsultuppdrag hos befintliga kunder.

 • Genomföra kundanpassade utbildningar i kundens organisation

 • Löpande fånga upp kundens behov och därefter utveckla funktioner inom Sesamprodukterna

 • Ansvara för den egna beläggningen genom att ta kontakt med egna kunder för att få in nya uppdrag.

 • Hantering av ärenden som kommer in i supporten

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som drivs av att arbeta i projektform med rådgivning, utbildning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. Du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och koncernens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och konsultativt. Egenskaper vi värderar högt är därför ansvarstagande, lyhördhet och god kommunikationsförmåga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av affärssystem samt utveckling av verksamheters IT-stöd.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom Systemvetenskap/Ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

 • Goda kunskaper inom logistiksystem

 • Erfarenhet av Sesam

 • Konsulterfarenhet.

 • Erfarenhet av projektledning.

 • Erfarenhet av IT-implementationer.

 

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer gå igenom urvalet kalla in för intervjuer i vecka 32 pga semestertider. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt men senast 31 Augusti 2018.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Stellan Ekholm, Consultant Manager
stellan.ekholm@visma.com
0705475425

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Arbetsplats/placeringsort:
Malmö / Eskilstuna
Kontaktpersoner:
Stellan Ekholm
mob: +46 705475425

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen