Visma Enterprise AB

Visma Enteprise söker Supportkonsult till Malmö

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen

I rollen som supportkonsult arbetar du med support i Vismas applikation SESAM. Applikationen Sesam är marknadsledande affärssystem inom området svensk hjälpmedelsförsörjning som hanteras av Sveriges landsting och kommuner. Du tillhör ett team med 8 personer och rapporterar till Consultant Manager. Tillsammans hanterar ni ärenden kopplade till applikationen Sesam. Din kontakt med kunden sker främst via telefon men du tar även emot ärenden som kommer in via vårt ärendehanteringssystem. Du hjälper kunden och jobbar regelbundet med att utreda samt felsöka enligt kundens problembeskrivning. Du kommer jobba nära våra  utvecklings- konsultteam där du bland annat ansvarar för att eskalera ärenden vidare till rätt grupp. Utöver det här kommer du jobba med förbättringar i systemen tillsammans med produktägare och kund. Om tid och kunskap finns, kommer du även jobba med script, databasrättningar samt hjälpa till med övrigt konsultarbete.  

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Löpande hantera ärenden via telefon, mail samt ärendehanteringssystem (ServiceCloud)

 • Skapa ärenden i ServiceCloud och ansvara för ärendet tills de lämnar supporten

 • Utreda och felsöka enligt kundens problembeskrivning

 • Vid behov, återskapa supportproblem i Sesams testmiljö hos Visma

 • Vid behov, återskapa problemet i testmiljö hos kunden

 • Löpande följa upp ärenden och meddela lösning till kund

 • Test av löpande buggar och anpassningar i systemen

 • Delta i releastester (systemtester)

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett intresse av IT och har en passion för problemlösning och service. Du är analytisk, strukturerad och är skicklig på att förklara lösningar på ett pedagogiskt sätt. Du bidrar med din positiva energi till din omgivning, trivs med en händelserik vardag och har god förmåga att hantera flera saker parallellt. Din vardag kommer att präglas av mycket kontakt med kunder och kollegor, varför vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift. 


Beskriver du dig själv som serviceminded, social och självgående? Då tror vi att du kommer att trivas här!

Du har avslutat dina gymnasiestudier och har några års arbetslivserfarenhet, gärna från liknande roller inom IT/support. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av kundsupport

 • IT-support/ applikation

 • Erfarenhet av Windows server / Active Directory

 • Erfarenhet av MS SQL Server

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar 

- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan.
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 31 Augusti 2018. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer i vecka 32 pga semestertider.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Stellan Ekholm, Consultant Manager
stellan.ekholm@visma.com
0705475425

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Arbetsplats/placeringsort:
Malmö
Kontaktpersoner:
Stellan Ekholm
mob: +46 705475425

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen