Visma Enterprise AB

Service Center konsult inom WFM-System

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen

I rollen som Som Service Center-konsult har du en viktig roll och ditt uppdrag är att ge stöd till våra kunder och utveckla deras användande i våra WFM-lösningar. Du kommer ha ett nära samarbete med applikationskonsulter och utvecklare där ni tillsammans utvecklar effektiva lösningar för kunden. Som Service Center- Konsult hanterar du löpande inkommande ärenden från våra kunder inom systemet Medvind. Du kommer ha en nära kontakt med kunden där du kommunicera lösningar och andra relevanta budskap till kund i relation till dessa ärenden.  

 

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:

 

  • Hantera inkommande supportärenden enligt de SLA:er som finns

  • Felsökning i varierande miljöer

  • Proaktivt fånga upp ärenden som kan drabba flera kunder

  • Underhålla informationen som kommuniceras på kundportalen Visma community

  • Eskalera vidare inkommande ärenden till berörd grupp (ex, teknikrelaterade ärenden eller beställningar)

  • Dokumentation av nya versioner (ex, handböcker, versionsinformation)

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett intresse för IT och har en passion för problemlösning och service. För att lyckas i rollen bör du vara en lagspelare och starkt serviceinriktad. Som person är du detaljorienterad och och värdesätter kvalité i det du gör. Du har en stor vilja att lösa frågor och problem som dyker upp samt är skicklig på att kommunicera med kunder och kollegor. Du drivs av att lära dig nya saker och trivs i en miljö med snabba förändringar och innovation.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av systemet Medvind där du jobbat i en support/konsultverksamhet eller som till exempel systemförvaltare i systemet. Vi tror att du har en treårig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

  • Eftergymnasial utbildning inom HR/Lön eller Systemutveckling

  • Erfarenhet som systemförvaltare/ Superuser inom EFM / HR/ Lön

  • Erfarenhet från support/konsultverksamhet avseende WFM eller Lön/ HR

 

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 26 Augusti 2018.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Magnus Rådbo, WFM Director

E-post: magnus.radbo@visma.com, telefon: 076 6771174

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-26
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Magnus Rådbo
mob: +46 766771174

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen