Visma Consulting AB

Junior Redovisningsekonom till Visma Consulting

Visma Consulting har under det senaste året förvärvat en rad spännande IT- och techbolag och vi fortsätter växa ytterligare. I kombination med ett stort ERPsystem-byte vid årsskiftet behöver vi nu stärka upp vår ekonomiavdelning ytterligare. Brinner du för siffror och lockas du av att utvecklas, utmanas och lära av seniora kollegor? Då kanske det är dig vi letar efter!

Om rollen
Som junior redovisningsekonom hos Visma Consulting tillhör du vårt ekonomiteam som består av fyra controllers samt vår CFO. I rollen kommer du att vara vår CFOs högra hand och bland annat:

  • Arbeta med löpande redovisning, kontering, avstämningar samt leverantörsreskontra
  • Vara delaktig i vårt ERPsystem-byte
  • Delta i och vara behjälplig vid månads- och årsbokslut
  • Arbeta med generell ekonomiadministration


Hos oss får du möjlighet att forma rollen och för rätt person erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter. Det här är en tidsbegränsad anställning som sträcker sig under sex månader, men för rätt person finns det mycket goda chanser till förlängning.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har en ekonomiutbildning samt viss erfarenhet av ekonomiarbete. Som person är du noggrann och effektiv med ett stort intresse för siffror. Du arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt och har ett öga för detaljer. Vi tror att du har viss erfarenhet sedan tidigare, men ännu viktigare för oss är att du är en nyfiken person som är ivrig att lära dig ännu mer.

Varför Visma?
Visma Consulting AB är ett av bolagen i Vismas koncern, ett av Nordens största och mest expansiva IT-företag. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 10 augusti 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Visstidsanställning
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-10
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen