Visma Enterprise AB

Visma Enterprise söker Systemutvecklare/Analytiker

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

 

Om rollen

I rollen ingår du i ett team av  systemutvecklare/analytiker och systemutvecklare/programmerare. Tillsammans arbetar nir med utveckling och underhåll av stadens lönesystem i stordatormiljö och webb. Visma Enterprise AB har ett avtal om Systemförvaltning och utveckling av Stockholms stads egenägda lönesystem LISA och LISA Självservice. Vårt uppdrag är bl.a. att vara innovativa och utveckla funktionalitet som är värdefull för systemens användare. Ditt uppdrag som systemutvecklare/analytiker är att delta i vårt framåtriktade arbete med stadens lönesystem samt att bidra med hög kompetens i systemen och leverera med hög kvalitet.  

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Underhåll och utveckling i systemet.

 • Att delta i planering av förvaltning och löpande utveckling.

 • Att ta fram lösningsförslag och kravspecifikationer för nyutveckling och underhåll.

 • Att nära samarbeta med kund i utvecklings- och förvaltningsfrågor.

 • Applikationssupport och utbildning för användare.

   

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en bakgrund inom lön som analytiker och/eller löneadministratör. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare med verksamheten och kunden i fokus. Du är lyhörd, flexibel, tar ansvar och har ett inre driv och gillar förändring. Du är duktig på att kommunicera och gillar att arbeta både i mindre och större arbetsgrupper samt i projektform. Vi tror att du har en utbildning inom lön och flerårig erfarenhet av lönesystem. Erfarenhet inom Public sektor och AB-avtalet är en merit.

En eller flera av följande kunskaper är meriterande:

 • Kunskap om lönesystem.

 • Erfarenhet av arbete med AB-avtalet (inklusive ferie och uppehållslön).

 • Vana att arbeta i en miljö med snabba förändringar.

 • Erfarenhet av arbete i projekt och testförfarande.

 • Goda färdigheter i tal och skrift.

 • Erfarenhet från lönerevisionsarbete och pensionshantering är extra meriterande.

 

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 18 augusti 2018.
Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Cialec, Team Manager
Mail: sara.cialec@visma.com
Telefon +46 70 581 17 40

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-18
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Sara Cialec
tfn: +46 70 581 17 40
Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen