Visma Product & Development

“Bäst i test?” - QA sökes till Agilt team hos Visma Proceedo

 

Gillar du att jobba med test och agila utvecklingsmetoder? Vill du jobba i en organisation där vi satsar mycket på test och kvalitet? Trivs du dessutom med att jobba i ett företag som kännetecknas av tillväxt, engagemang och högt tempo? Vi söker dig som jobbar med test idag och som vill hjälpa oss att bli ännu bättre inom området test och kvalitetssäkring av mjukvara.

Om tjänsten

I rollen som quality assurer ingår du i ett av våra tvärfunktionella, agila team, som arbetar med utveckling och förvaltning av vårt molnbaserade inköp och fakturahanteringssystem Visma Proceedo. Proceedo bidrar till att effektivisera upphandlings-, inköps- och anbudsprocessen och därmed bidra till svensk välfärd och konkurrenskraft. I det dagliga arbetet kommer du främst ägna dig åt testning av allt ifrån buggrättning till utveckling av nya funktioner och moduler i systemet.Tjänsterna är byggda med Java.

En roll som quality assurer hos oss är flexibel, formbar och utvecklande. Fokus är i första hand på att utföra tester (manuella och automatiserade) och vi jobbar bland annat med testmetoder som exploratory testing/session based testing. Vi ser även gärna att du gillar att jobba med förbättringar inom test och testprocesser samt kan tänka dig att emellanåt jobba med testledning. Ett extra plus i kanten är det om du framöver kan tänka dig att driva frågor inom exempelvis testautomation.

Hos oss jobbar vi nära utvecklare, produktägare, driftsansvariga och resten av organisationen.

Din bakgrund

Du har ett stort intresse för test och kvalitetssäkring och arbetar idag inom detta område. Du har erfarenhet av olika testmetodiker och har hunnit införskaffa dig några års erfarenhet inom området test. Du har även erfarenhet av test i agila utvecklingsprojekt. Som grund har du en högskoleutbildning inom IT-området eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.


Du behärskar såväl svenska som engelska på en tillräckligt hög nivå att du kan använda dig av båda språken i det dagliga arbetet.


Du trivs med att lösa problem och är kreativ, initiativtagande, ansvarstagande, analytisk och gillar att arbeta i grupp.  Andra viktiga egenskaper är god pedagogisk förmåga, god samarbetsförmåga och att du har förmåga att driva viktiga frågor.Förutom ovanstående är det meriterande med:

  • Erfarenhet av testautomatisering tex med hjälp av Selenium eller andra testverktyg

  • Viss programeringskunskap, helst Java

  • Erfarenhet från affärssystem och molntjänster/SaaS.

  • Databaskunskaper (Oracle, SQL)

  • Certifiering inom test ISTQB

  • Kunskaper inom kravhantering

  • Erfarenhet av att driva projekt och av testledning


Varför Visma?

På Visma får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.Ansökan

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-08-15

Har du frågor om tjänsten kontakta David Asarnoj, via e-post david.asarnoj@visma.com eller tfn 073-5583777

Se www.visma.se för mer information om Vismakoncernen.

Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-15
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
David Asarnoj
Företagets hemsida:
http://visma.se/karriar
Tillbaka till toppen