Visma Commerce AB

Key Account Manager till Visma Commerce

Drivs du av att leverera service av hög kvalitet med inställningen att alltid bemöta och utveckla kundens behov? Skulle du även vilja arbeta med entusiastiska och kompetenta kollegor i ett snabbt växande bolag inom cloudlösningar? I så fall, fortsätt läs! Visma Commerce letar nu efter en driven Key Account Manager som tycker om att arbeta med främst befintliga kunder och som trivs med att hantera komplexa affärer i både privat och offentlig sektor. Du välkomnas till våra ljusa kontor i Lindhagen och rapporterar till Manager Key Account Team.

Om tjänsten
Som KAM för våra befintliga Proceedo-kunder strävar du efter att bemöta och utveckla kundens behov inom e-handel, fakturahantering och avtalshantering. Med ett tydligt affärsfokus har du lätt för att etablera och bibehålla en god relation med kund. Genom din goda kännedom och förståelse kring inköp- och ekonomichefers behov och utmaningar, skapar och förklarar du funktionaliteter utifrån kundens situation. I ett nära samarbete med våra projektledare och integratörer har du ett övergripande ansvar för att fullfölja implementation av Proceedo. Du ingår i ett säljteam om 15 personer (inkl. chef) där 9 st är KAM och 5 st jobbar med nysälj. Våra kunder är belägna i de nordiska länderna, främst i Sverige men även Norge och Finland.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en bakgrund som KAM inom IT-lösningar mot ekonomi, inköp och/eller e-handel med god förhandlingsvana. Har du erfarenhet av molnlösningar är det ett plus, men inget krav. Vidare behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt innehar körkort. Du är en van användare av Officepaketet och det är meriterande om du har kännedom om säljmetodiken Solution Selling och övergripande tekniska kunskaper t.ex inom integrationer, FTP och XML.

Som person är du serviceinriktad och resultatorienterad, har en passion för sälj och har lätt för att samarbeta med olika personligheter. Du har en god kommunikativ förmåga och är intresserad av att bygga långsiktiga relationer såväl internt som externt. Du är positiv och flexibelt inställd till förändringar och ser det som en möjlighet till utveckling, både som individ och medarbetare.

Vad erbjuder vi?
Som KAM på Visma Commerce får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar. För att läsa mer om hur en av våra medarbetare upplever företaget: https://www.visma.se/blogg/med-proceedo-kunderna-fokus-mot-daniel/

Din ansökan
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 23 augusti 2018. Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/. Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta rekryterande chef Fredrik Klevebring tfn: +46 10 14 13 270.

 

Visma Commerce är en ledande leverantör inom Norden och hjälper både köpare och säljare att göra bättre affärer och effektivisera upphandlings-, inköps- och anbudsprocesser. I dagsläget levererar vi tjänster till mer än 1 000 kunder och fler än 350 000 användare över hela Norden med utgångspunkt i Sverige, där vår utveckling, support och ledning finns. Vi har kunder i alla storlekar och branscher och är ett företag med tydligt tillväxtfokus med 104 anställda och kontor i Stockholm, Linköping, Göteborg och Halmstad. För att läsa mer om Visma Commerce, www.visma.se/commerce/ och för att läsa mer om Visma som koncern, www.visma.com.

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-23
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Fredrik Klevebring
tfn: +46 10 14 13 270
mob: +46 707 69 97 87

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen