Visma OptiWay AB

Webbutvecklare till Visma OptiWay i Kristianstad

Vill du jobba med roliga och utmanande uppdrag med fokus på geografisk information och visualisering av data? Tänkte väl det! Vi växer och söker flera kreativa och duktiga webbutvecklare till våra kontor i Stockholm och Kristianstad.

Som utvecklare på Visma OptiWay kommer du arbeta med många olika tekniker, exempelvis:

  • JavaScript och HTML5 (med hjälp av ramverk som Angular, Bootstrap, OpenLayers)
  • .NET och/ eller Java
  • Relationsdatabaser med spatiala tillägg som PostGIS, Oracle Spatial och SQL Server
  • Kartservrar och GIS-programvaror som GeoServer, ArcGIS och QGIS


Vad får man vara med om?
Din roll på Visma OptiWay är fri och vi värdesätter att du, förutom webbutveckling,  är med i många delar av vår verksamhet. Förutom webbutveckling jobbar du med affärsutveckling, engagerar dig i kundens verksamhet, tar ansvar för kundens utmaningar och med nyfikenhet och kontorets samlade kompetens i ryggen levererar du värde i varje uppdrag. Hos oss får ditt entreprenörskap utvecklas och du får mer än gärna träffa din drömkund för att förverkliga ditt drömprojekt. Bland våra kunder idag hittar du företag och myndigheter som Vattenfall, Fortum,  SEB, Sparbanker, NCC, Svevia, Eniro, Ratsit, kommunägda bolag, Jordbruksverket, Naturvårdsverket, Svensk Kärnbränslehantering och många fler.

Vi tror att du som söker

  • Har god förståelse för programmering och problemlösning
  • Har lätt för att lära dig
  • Vill jobba som konsult
  • Vill jobba med geografisk information
  • Vill jobba med hela kedjan inom systemutveckling
  • Vill jobba i och bidra till en positiv arbetskultur


Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 2 augusti 2018.  Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta VD Kristofer Turland per mejl kristofer.turland@visma.com
Read more about our Privacy Statement here: https://www.visma.com/privacy/.

Visma OptiWay är en marknadsledande leverantör av geografisk data!
Företaget grundades år 2005 och har sedan dess hjälpt kunder och partners att identifiera, definiera och förverkliga sina affärsmässiga och teknologiska möjligheter. Idag är vi en del av dem framgångsrika Vismakoncernen och  levererar högkvalitativa konsulttjänster inom geografisk IT och utvecklar geodataprodukter på den lokala och internationella marknaden. Vi erbjuder en framtidssäkrad e-handelslösning där kunderna dygnet runt kan hämta de geodata samt  standardiserade karttjänster som direkt går att integrera i kundernas verksamhetssystem en s.k. M2M-lösning. Företaget består idag av 20 medarbetare och har sitt huvudsäte i Kristianstad samt filialkontor i Stockholm. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms (G)IT-styrningstjänster, (G)IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt samt systemförvaltning.

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-02
Arbetsplats/placeringsort:
Kristianstad
Kontaktpersoner:
Kristofer Turland
Företagets hemsida:
http://www.visma.se/optiway
Tillbaka till toppen