Visma Commerce AB

Visma Commerce söker Applikationsspecialist/Projektledare

Vill du arbeta i en kundnära roll med syftet att implementera Proceedo på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt till våra kunder? Är du dessutom en person med erfarenhet från systemimplementation - bra, fortsätt läs! Vi söker en driven medarbetare till vårt kontor i centrala Stockholm eller Göteborg som ska arbeta med implementation av vår produkt Proceedo!

Om tjänsten
Som applikationsspecialist/PL är du expert på funktionaliteten och konfigurationen av Visma Proceedo och agerar projektledare i implementeringen av systemet hos våra kunder. Tillsammans med din interna projektgrupp med främst integratörer, jobbar ni för att implementera Proceedo på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt. I rollen ingår att planera samt leda utbildningar och workshops för användare av Visma Proceedo, både internt och för kund. Du ingår i teamet Proceedo Consulting (14 personer) och du rapporterar till Head of Consulting Proceedo. Det förekommer planerade resor till våra kunder inom Sverige (eventuellt även Norge).

Om Visma Proceedo
Visma Proceedo är en lösning för att effektivisera processerna kring inköp och fakturahantering. Visma Proceedo vänder sig primärt till större företag och organisationer inom offentlig sektor. Branschledande inom offentlig sektor, kommun landsting och myndigheter. För att läsa mer om Visma Commerce, www.visma.se/commerce/ och för att läsa mer om Visma som koncern, www.visma.com.

Din profil
Vi söker dig med en akademisk bakgrund, som systemvetare eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivet. Du har några års erfarenhet inom IT där du har arbetat med implementering av system, gärna kopplat till ekonomi och/eller e-handel. Det är meriterande med erfarenhet av Proceedo, offentlig sektor och kunskaper inom LOU. För att lyckas i rollen håller du dig uppdaterad kring de senaste trenderna inom “Purchase to Pay” och inser vikten av att lyssna till kundens behov gällande utvecklingen av systemet. Det är starkt meriterande om du har jobbat med molntjänster. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du pålitlig och serviceinriktad, har ett intresse för system och tycker det är roligt att leda och lära ut kunskap. Du är kommunikativ och delar gärna med dig av kunskap för att tillsammans med dina kollegor nå gemensamma mål. Vidare är du strukturerad, systematisk och har god prioriteringsförmåga. Du har en vana av att hantera kundkontakter och är inte främmande för att tala inför grupp.

Varför Visma Commerce?
Vi erbjuder dig ett spännande arbete med professionella medarbetare i en miljö som genomsyras av framåtanda och utveckling. Vi är ett lönsamt företag med en stark tillväxt och möjligheterna för personlig utveckling och påverkan är stora.

Din ansökan
Skicka in din ansökan bestående av CV och ett personligt brev. Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 6 augusti 2018. Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/. Har du frågor om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Jessika Landén tfn: +46 10 141 32 83

 

Välkommen med din ansökan!

 

Visma Commerce är en ledande leverantör inom Norden och hjälper både köpare och säljare att göra bättre affärer och effektivisera upphandlings-, inköps- och anbudsprocesser. I dagsläget levererar vi tjänster till mer än 1 000 kunder och fler än 350 000 användare över hela Norden med utgångspunkt i Sverige, där vår utveckling, support och ledning finns. Vi har kunder i alla storlekar och branscher och är ett företag med tydligt tillväxtfokus med 108 anställda och kontor i Stockholm, Linköping och Halmstad.

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-06
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Jessika Landén
tfn: +46 10 141 32 83
Företagets hemsida:
http://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen