Visma Visma EssCom

Incident Manager

Incident Manager IT Support

 


https://vab.easycruit.com/images/logo/41031/visma_logo.gif ��������������������������������������������������������������������������S:\Marknad\Loggos\Visma EssCom Technology come to life höger justerad.png


Visma EssCom AB är ett rikstäckande företag som ligger i absolut framkant vad gäller Cloud Infrastructure Services inom elektronik och IT. Vi utför service och installationer av IT-relaterad utrustning i hela landet, samt bedriver verkstadsverksamhet och kundsupport på ett antal orter i Sverige. Visma EssCom är certifierade inom ISO 14001, ISO 9001 och �certifiering inom OHSAS 18001.

Vi söker nu en Incident Manager med starkt driv, engagemang och med erfarenhet inom Incident Management. Som Incident Manager på Visma EssCom kommer du att i nära samarbete med övrig eftermarknad och kund arbeta övergripande som manager och hantera samt driva ärenden i incidentprocessen. I rollen ingår också att vara en del av ett kundteam samt ansvara för SLA-uppfyllnad.

Rollen innebär även att motivera samt säkerställa att medarbetare i teamet följer processer och arbetsrutiner i incidenthanteringen.

Vår Customer Supportverksamhet arbetar i enlighet med ITIL:s processer och roller.

Vi söker dig med stor erfarenhet av supportarbete och Incident Management. Du är service minded och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är analytisk, strukturerad, kvalitets- och lösningsorienterad samt har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. För att trivas hos Visma EssCom är det viktigt att vara prestigelös, ha laganda och vara ansvarstagande.

I dina arbetsuppgifter ingår även att vid behov fungera som ett stöd till övrig supportverksamhet samt ha nära samarbete med övriga Incident Managers och Problem Managers i organisationen.

 

Vi vill att du uppfyller följande:

Tidigare erfarenhet eller arbete som Incident Manager är starkt meriterande, gärna 2-4 års erfarenhet eller mer.

Erfarenhet av att arbeta inom ITIL, certifiering är meriterande

Erfarenhet av ledarskap

Mycket Goda kommunikationsegenskaper

Mycket God förmåga att samarbeta

God förståelse för affärsverksamhet inom dagligvaruhandeln

God Kompetens och erfarenhet inom IT (gärna dagligvaruhandeln)

Erfarenhet av arbete med kundsupport

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska


Som person är du engagerad, motiverad, driven och du är en självklar lagspelare. Du vill lära och utvecklas och delar med glädje med dig av din kunskap och erfarenhet till andra.


Tjänsteort är Bromma. Omfattning: heltid, 40 h/vecka. Förskjuten arbetstid, beredskap, övertid och obekväm arbetstid kan förekomma.


Tjänsten tillsätts omgående.


Sista ansökningsdag är den 31 juli 2018.


För frågor angående tjänsten, kontakta Fredrik Nordkvist, Support Manager: fredrik.nordkvist@visma.com


 

 

Dela på:
Län:
Uppsala
Stockholm
Södermanland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-07-31
Tillträde:
2018-08-01
Arbetsplats/placeringsort:
Bromma/Stockholm
Kontaktpersoner:
Fredrik Nordkvist
tfn: +46 10-141 16 00
Företagets hemsida:
http://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen