Visma Spcs AB

Webbutvecklare till Business Automation

Är du webbutvecklaren med lust, driv och vilja att lära dig hela stacken? Då vill teamet för vår kommersiella webb gärna ha dig som kollega!

I ditt dagliga arbete kommer du och ditt team arbeta med vår marknadsavdelning för att forma en webb i världsklass. För att lyckas med det krävs ett lösningsorienterad sinne, goda kommunikativa färdigheter och en positiv attityd. Hos oss är det en självklarhet att dela med sig av sin kunskap till andra, för att coacha, lära varandra och inspirera.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av EPIServer och EPIServer commerce och det är en fördel om har kunskap inom CSS, HTML, Javascript, .Net MVC och C#. Men för oss är det allra viktigaste att du brinner för webbutveckling och kan arbeta praktiskt, oavsett tidigare teknikfokus.


Det är meriterande om du har:

  • erfarenhet från konsultvärlden

  • förståelse kring agila metoder

  • några års erfarenhet inom webbutveckling

  • erfarenhet kring Continuous Delivery

 

VEM ÄR DU?

Vi hoppas att du är en person som vill jobba tillsammans och har ett prestigelöst förhållningssätt.
Gärna också ett nyfiket sinne och en passion att lära och dela med dig av kunskap. Har du också sinne för struktur, är driven och självgående kommer vi garanterat trivas med varandra.

Vi tror på människors egen vilja och driv, och ser därför att rätt inställning och passion för att utvecklas är en av de viktigaste egenskaperna. Erfarenhet är bra men inte avgörande.Vi tror det blir en perfect match om du känner igen dig på följande egenskaper:

Passion - Du brinner för webbutveckling och vill ständigt utvecklas inom ditt område
Flexibel - Du anpassar dig lätt och räds inte nya utmaningar
Analytisk - Du hittar lätt lösningar till problem och baserar dina antaganden på fakta
Orädd - Du tvekar inte att testa dina ideer direkt

Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser. Du som medarbetare är en av våra viktigaste resurser och vi har en schysst personalpolitik. Vi arbetar aktivt med friskvård och erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till inflytande och att få jobba med nya spännande projekt. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda och glada kunder.

Placeringsort: Växjö

Låter det spännande? Vi väntar på din ansökan! Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande. Vi kan komma att kalla till intervju löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdagen är den 31 aug. Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta peter.szilagyi@visma.com.

Dela på:
Län:
Kronoberg
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Tillträde:
Enl överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Växjö
Kontaktpersoner:
Peter Szilágyi
mob: +46703682281

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen