Visma Spcs AB

C#.NET webbutvecklare

Vismas satsning på internettjänster har en fantastisk utveckling i Norden och till vår utvecklingsenhet i Växjö söker vi nu fler webbutvecklare. Du kommer jobba i ett härligt team som älskar att fika samt och utveckla vårt ekonomisystem Visma eEkonomi . Visma eEkonomi bygger på HTML5, CSS, Javascript, REST och vi hostar i Microsoft Azure.  Hos oss får du en möjlighet att jobba med den allra senaste tekniken tillsammans med riktigt vassa utvecklare som har ett Continuous delivery och DevOps mindset.

Vi letar efter webbutvecklare till ett nytt team som kommer att utveckla smidiga lösningar för ett nytt affärsområde där vi erbjuder olika finansieringstjänster.

Vi letar efter dig som har kompetens inom något av följande områden:

  • C# .Net

  • WebApi, REST

  • HTML5, CSS samt JavaScript

  • MS Azure - WebApps, Cloud Services, Azure SQL (Entity Framework)

  • Du gillar att leverera kod med hög kvalite och TDD (Test Driven Development) är en livsstil för dig

Personliga egenskaper:  

  • Gillar att kommunicera med både utvecklare, ledare och produktägare

  • God problemlösningsförmåga kombinerat med säkerhetstänk och noggrannhet tror vi är dina främsta personliga styrkor.

  • Du gillar att vara proaktiv och gärna ligga steget före och föreslår förbättringar i både teknik och processer

  • Vi gillar om du är nyfiken och brinner för att se nya möjlighet med ny teknik och har förmågan att omvandla det till kundvärde

  • Vi ser gärna att du ha ett par års erfarenheter av utveckling men det viktigaste för oss är att hitta rätt person som har passion och vilja att utvecklas.

Dina arbetsuppgifter:

Som webbutvecklare på Visma Spcs jobbar du i en agil miljö och är med från början till slut och samarbetar dagligen med  produktägare, kravställare och UX designers. Hos oss får du chansen att jobba och utvecklas i ett av Vismas framgångsrikaste utvecklingsteam. Våra team består oftast av 5-8 personer och du har kollegor både i Växjö, Norge och Rumänien så vårt dagliga språk är engelska.

För oss är du som medarbetare en av våra viktigaste resurser och vi har en väldigt bra personalpolitik . Du kommer vara en del av en internationell utvecklingsorganisation med över 900 kollegor med stora möjligheter till kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte med andra team. Vi arbetar aktivt med friskvård och erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till inflytande och att få jobba med nya spännande projekt. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda och glada kunder. 

Visst låter det spännande? Vi väntar på din ansökan skicka in den redan idag.

Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande. Din ansökan vill vi ha senast den 15 juli.

Har du frågor om tjänsten kontakta vår systemarkitekt roger.andersson@visma.com

 

Visma Spcs är marknadsledande på ekonomiprogram- och internetlösningar för små- och medelstora företag, organisationer,redovisningsbyråer och skolor. Vi tillhör Visma koncernen som har drygt 5000 anställda,varav 1600 finns i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Växjö med fler än 400 medarbetare men vi har även kontor i Stockholm, Malmö och Lund. Övriga Visma bolag finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, England, Holland, Rumänien och Litauen.

 

Dela på:
Län:
Kronoberg
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-07-15
Tillträde:
enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Växjö
Kontaktpersoner:
Roger Andersson
tfn: 0470-706000
Företagets hemsida:
http://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen