Visma Enterprise AB

Visma Enterprise söker en Implementationskonsult inom systemet HR-plus

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

 

Om rollen

I rollen som onboarding consultant har du en viktig roll i processen för vår outsourcingtjänst inom systemet HR-plus. Du kommer arbeta i leveransprocessen där du med hög kvalitet förenklar och effektiviserar kundernas löne- och HR-processer.  I rollen leder du implementationen av nya kunder och säkerställer att detta sker enligt fastställda avtal. Du kommer ansvara för att planera, leda och genomföra kvalitetssäkring och testning av systemets funktionalitet samt löneprocess i leveransprojekt vid nya kunder till outsourcingverksamheten. Du jobbar nära Payroll HR Plus Manager där du ger input till optimering av processer och flöden inom avdelningen.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Deltagande i pre-sale processen, där du säkerställer att avtalad lönetjänst, systemkrav och uppsättningskrav sätts upp enl fastställda avtal, tjänstekatalog samt SLA

 • Planering, ledning och genomförande av utbildning av system gentemot expertanvändare hos kund.

 • Säkerställning kring dokumentation av leveranser till kunden samt internt

 • Exekvera uppsatta mål och aktiviteter utifrån befintlig verksamhetsplan, enl direktiv från Payroll HR Plus Manager.

 • Deltagande i interna projekt inom Payroll HR Plus för att utveckla nya samt befintliga arbetsflöden och processer

 • Löpande ta fram underlag till fakturering till ekonomi

   

Vem söker vi?

Vi söker dig som är driven och lösningsfokuserad. Du trivs med att jobba i leveransprocessen där du lägger stor vikt vid att leverera effektivt med hög kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med sig av sin kunskap. Vi ser gärna att du är noggrann och har en vana att styra samt strukturera upp arbetet. Du har ett stort intresse för löne- och HR-system och trivs  i en innovativ företagskultur. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av projektledning och systemförvaltning i HR-plus.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom Lön/Systemförvaltning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

 • Kunskaper i HR- och lönesystemet HR-plus.

 • Kunskap om semester- och årsrutiner

 • Förståelse för systemrelaterade lösningar samt god dataförståelse

 

Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 15 Juli 2018.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Carita Öhman, Managed Services Director
E-post: carita.ohman@visma.com

Telefon 070-866 44 09

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-07-15
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm, Malmö
Kontaktpersoner:
Carita Öhman
mob: +46 708664409

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen