Visma Software AB

Lönekonsult till affärsområdet TransPA!

Är du en klippa på lönefrågor och trivs med att arbeta konsultativt och rådgivande nära kund? Vill du göra detta i kombination med ett toppmodernt, branschanpassat och molnbaserat lönesystem? Då har du anledning att läsa vidare om denna öppning på vårt familjära kontor i Munkedal.

Visma Software AB är ett bolag inom den framgångsrika IT-koncernen Visma. Vi är en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vi erbjuder affärssystemen Visma Business, Visma Control, Visma PX, Visma.net, Visma TransPA och Visma Severa. Vi är totalt cirka 130 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Munkedal.   

Om tjänsten

I rollen som lönekonsult arbetar du inom vårt affärsområde TransPA. TransPA är ett personal- och tidssystem speciellt utvecklat för transport- och entreprenadbranschen. Systemet lanserades 2004 och framgångarna gör att vi idag är marknadsledande på den svenska marknaden med nästan 900 kunder och 36 000 användare. Den molnbaserade mjukvaran utvecklas internt och erbjuds tillsammans med support, utbildning och löneservice. Det är inom det sistnämnda området som du kommer in i bilden.

Din huvudsakliga uppgift som lönekonsult inom TransPA är att sköta den fulla lönehanteringen åt våra kunder - från kontroll av digital tidrapport till årsavslut. Du kommer också att arbeta med pensionsrapportering, kvalitetssäkring och rapportavstämningar. Du jobbar i ett tight team tillsammans med fyra andra duktiga lönekonsulter. När våra kunder kontaktar oss får de ett positivt och engagerat mottagande. De söker råd i personal- och lönefrågor och vi blir deras naturliga bollplank. Kollektivavtal som vi arbetar med är bland annat Transportavtalet och Bussavtalet. Totalt är vi 17 personer inom affärsområdet TransPA i Munkedal. Vi är verksamma inom support, utveckling, utbildning, sälj och löneservice, vilket innebär en närhet till alla kollegor som jobbar med samma produkt.

Placering: Munkedal

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Vem söker vi?

Vi hoppas att du, precis som vi, tycker att kundens helhetsupplevelse är viktig och att arbetsrutiner och effektivitet inte får påverka kundens upplevelse åt annat håll än åt det positiva. Vi ser att du har ett skarpt sinne för siffror och detaljer, i kombination med en naturlig servicekänsla. Du är konsultativ, lyhörd och pedagogisk i ditt arbetssätt. Därmed har du lätt för att navigera mellan olika kunder och kontaktpersoner vars behov och utmaningar skiljer sig åt. Vi ser även att du är en vänlig och hjälpsam lagspelare som inte tvekar att omprioritera och ställa upp för dina kollegor när det behövs.

Vi tror att du har YH-utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom löneadministration antingen från redovisningsbyrå eller arbete inom lönefunktion på mindre/medelstora företag. Ett plus är naturligtvis om du har kunskap i avtals– och arbetsrättsliga frågor inom personalområdet och erfarenhet av att arbeta i olika löneprogram, såsom Visma, Hogia, Kontek eller liknande. Har du dessutom jobbat några år med ekonomi/administration i transportbranschen kan vi nästan garantera att du blir inbjuden till intervju.

Vi erbjuder

Är du framåtlutad och stimuleras av nya utmaningar så finns det goda möjligheter att utveckla både dig själv och verksamheten. Hos oss är alla medarbetare delaktiga i företagets framgång. Här råder en vänlig och öppen kultur med högt i tak. Vårt bolag kännetecknas av en stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Det är viktigt att vi alla tar ansvar och arbetar självständigt, men det finns alltid stöd och gemenskap att finna i teamet. Därför är det lika viktigt att vi är flexibla lagspelare och har det gemensamma målet i fokus. Tillsammans skapar vi en rolig, trivsam och utvecklande arbetsplats. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor och fina förmåner. Vad sägs om exempelvis sjukvårdsförsäkring och semesterlägenheter i Chamonix och Marbella?

Ansökan

Ansök genom att följa bifogad länk där du kan ladda upp CV och eventuellt personligt brev. I denna process tillämpar vi löpande urval. Ansök därför gärna så snart som möjligt, dock senast 30 juni. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Karin Jönsson, affärsområdeschef: karin.jonsson@visma.com, 0734-17 23 37.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Vismakoncernen

Visma är en av Nordens snabbast växande IT-koncerner. Vårt främsta mål är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för 760.000 företagskunder. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande. På Visma är vi stolta över alla våra duktiga och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar – Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hantering av personuppgifter: Här kan du läsa mer om hur Visma hanterar personuppgifter.

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-30
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Munkedal
Kontaktpersoner:
Karin Jönsson
mob: +46 73–417 23 37

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen