Visma Spcs AB

Visma Spcs söker Partner Account Manager

Vill du hjälpa våra återförsäljare mot framgång?
Då har vi tjänsten för dig.

Som en del av teamet på Partner Sales har du inte bara ett stimulerande, varierande och utvecklande jobb. På köpet får du även ett gäng härliga kollegor som tillsammans med dig ser till att ge våra återförsäljare bästa förutsättningarna att lyckas.

Som Partner Account Manager har du ansvar för ett antal av våra största återförsäljare. Du har full koll på funktioner och styrkor med våra lösningar - framförallt de lite större varianterna Visma Administration 1000 och 2000. Du drivs av att hjälpa våra återförsäljare att lyckas genom att hjälpa dem i deras säljprocesser, följa upp uppsatta mål och tillsammans med dem hitta aktiviteter som gynnar vår gemensamma affär. Du arbetar i huvudsak på telefon och mail men är även ute hos våra partners, deltar på mässor och hjälper till att driva större affärer. I rollen ingår även direktförsäljning.

 

För att ha bästa förutsättningarna i en roll som Partner Account Manager vill vi att du:

  • Har god kunskap om hela vårt produktsortiment

  • Är genuint intresserad av försäljning och har förmåga att behärska försäljning via telefon, webb och live

  • Besitter god teknisk kompetens

  • Är vass på att läsa och ta människor

  • Är resultatorienterad

  • Har god kommunikativ förmåga i tal och skrift

  • Gillar Starbuckskaffe (det är givetvis inget krav, vi ville bara att du skulle veta att vi har riktigt gott kaffe!)

 

Vårt kontor har bästa läget på I11 i Växjö. Vi tror du skulle uppskatta vårt trevliga och inkluderande arbetsklimat och ser fram emot att ha dig i vårt team!

 

Välkommen till Partner Sales

Partner Sales är en del av Customer Acquisition och våra strategiska kundresor och leds av Johan Nilsson. Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 3/6 2018. Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/. Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Nilsson, johan.f.nilsson@visma.com tel. 072-589 55 80 eller Erik Bergseth, erik.bergseth@visma.com 073-978 92 80.

Dela på:
Län:
Kronoberg
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-03
Tillträde:
enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Växjö
Kontaktpersoner:
Johan Nilsson
mob: +46 725895580

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen