Visma Consulting

Teknisk Projektledare till Visma

Är du en projektledare med ett brinnande intresse för människor, affär och teknik? Vill du jobba tillsammans med skickliga kollegor på en arbetsplats som kännetecknas av närhet, engagemang och högt tempo? För att överträffa kundernas förväntningar och hjälpa dem möta framtidens digitala lösningar söker vi nu ytterligare tekniska projektledare till vårt kontor i Stockholm.

Din nya roll
Som teknisk projektledare hos oss arbetar du i en snabbrörlig värld med många intressanta och utmanande projekt. Du driver verksamhetskritiska projekt inom bland annat Microsoft och e-tjänster för våra kunder som återfinns inom både privat och offentlig sektor.  Med ett stort kundfokus planerar och driver du projekten tillsammans med projektteamet och ansvarar för att säkerställa den tekniska leveransens kvalitet. Arbetet innebär ett nära och utvecklande samarbete med affärsområdeschef, säljare och projektets medlemmar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll innan, alternativt dig som har utvecklarbakgrund och som är redo att ta nästa steg. För att lyckas i rollen är du en naturlig ledare som med en tydlig kommunikationsstil skapar engagemang, delaktighet och glädje. Du är trygg i ditt ledarskap och med en tro på samarbete leder du ditt team och kunden mot önskat resultat.

Som person är du affärsmässig, driven och analytisk. Du har ett kund- och teknikperspektiv och förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären. Genom en prestigelös inställning och samarbete, där du förstår motpartens behov, hittar du vägar fram som är bra för helheten. 

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 3 juni 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta HR Viktoria Petersson på viktoria.petersson@visma.com

Varför Visma?
Som projektledare hos Visma Consulting är du ansiktet utåt mot kund och har en nyckelroll i att förvalta och vidareutveckla vår position som ett kunnigt och professionellt konsultföretag med nöjda kunder. Därför är din utveckling lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-03
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Viktoria Petersson
tfn: +46 709290391
mob: +46 709290391

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen