Visma Product & Development

Är du intresserad av att driva och förbättra vår molnbaserade systemarkitektur?

Systemarkitekt till Stockholm sökes!

Vi söker nu en systemarkitekt till Visma Enterprise Produktutveckling. Som systemarkitekt hos oss är du en viktig nyckelperson i vår utvecklingsorganisation och ansvarar för att tjänsternas arkitektur håller en hög kvalitet vad gäller prestanda, säkerhet, struktur och innovation. En stor del av våra system består idag av molnbaserade microtjänster. Om de inte redan är där så är de på god väg att inom en snar framtid ingå i samma moderna infrastruktur.

Visma Enterprise ingår i koncernen Visma med ca 7000 anställda där du med placering i Stockholm kommer att jobba tätt ihop med produktägare och korsfunktionella agila utvecklingsteam baserade både i Stockholm och Vilnius.

Du kommer både att få jobba med våra befintliga, marknadsledande system inom offentlig upphandling likväl som att vara instrumental i att utveckla nya, innovativa tjänster och system.

Din profil

Vi söker efter dig som har goda kunskaper i mjukvaruutveckling, är intresserad av och innehar kompetens inom ett brett spektrum av moderna utvecklingstekniker, utvecklingsverktyg, plattformar och ramverk. Du har en välutvecklad förmåga att kunna förstå och analysera en komplex uppsättning krav för att kunna skapa en omfattande systemarkitektur. Du är också duktig på att skapa en effektiv och hållbar arkitektur som är anpassad för sitt syfte samt är kapabel att visualisera och förmedla denna tekniska vision till övriga intressenter. Du är också van med att jobba inom agila arbetssätt och metoder där ditt samarbete med agila utvecklingsteam är en naturlig del av din vardag.

Vi erbjuder

Hos Visma får du en miljö med varierande arbetsuppgifter där din dagliga kontakt med utvecklingsteam i Vilnius kommer att ha stort fokus. Vi erbjuder en inkluderande miljö med hög nivå av innovation och flexibilitet tillsammans med kompetenta kollegor på ett kontor centralt placerat i Stockholm. Hos Visma har du också goda möjligheter till personlig utveckling.

Vill du vara med på denna resa? Intervjuer sker löpande under processens gång.

Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/. Välkommen med din ansökan!

Om du skulle ha några frågor om tjänsten eller Visma, kontakta Lena Ryking på lena.ryking@visma.com

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-01
Tillträde:
2018-09-03
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Lena Ryking
tfn: +46 730764200
Företagets hemsida:
http://visma.se/karriar
Tillbaka till toppen