Visma Commerce AB

Applikationssupport till Visma Commerce!

Gillar du att klura på tekniska problem och hitta möjligheter till förbättringar av system? Är du serviceminded och tycker om att ha daglig kontakt med både kunder och kollegor? Då kan du vara den vi söker! Som Applikationssupport ger du stöttning till våra kunder som använder vårt molnbaserade erbjudande inom Purchase-to-Pay, Visma Proceedo. Visma Proceedo effektiviserar processerna kring inköp och fakturahantering. Vi har många kunder inom den privata sektorn och är branschledande inom offentlig sektor, kommuner, landsting och myndigheter.

Om tjänsten
Som Applikationssupport hanterar du inkommande ärenden från våra kunders superanvändare och frågorna rör allt från applikationsproblem och utredningar av flöden till databasfrågor och prestanda. Vidare hanterar du felmeddelanden med uppgiften att upptäcka, se samband samt rapportera problem eller fel som uppkommer i större utsträckning. Du välkomnas till vårt ljusa kontor i Lindhagen och ingår i ett team om nio personer.

Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT-området eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du kanske idag jobbar i en IT-supportroll och vill utvecklas till nästa steg? Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från affärssystem, EDI och/eller molntjänster. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du analytisk, serviceminded och har en vilja att både utveckla dig själv och våra kunder. Du har en god problemlösningsförmåga och har lätt för att prioritera bland uppgifter. För att trivas i rollen har du ett stort intresse för mjukvaruteknik och har lätt för att bemöta och samarbeta med olika typer av personer.  

Varför Visma Commerce?
Vi erbjuder dig ett spännande arbete med professionella medarbetare i en miljö som genomsyras av framåtanda och utveckling. Vi är ett lönsamt företag med en stark tillväxt och möjligheterna för personlig utveckling och påverkan är stora. För att läsa hur en av våra medarbetare upplever Visma Commerce, klicka här!

Din ansökan
Är du den vi söker efter? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande under processen gång. Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan!

 

Sökord: Support Operator, IT-support, Systemvetare, Servicedesk, Inköp, Upphandling, Visma

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-28
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Charlotta Åsberg
tfn: +46 10 141 32 93
mob: +46 73 978 92 77

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen