Visma Consulting

Projektcontroller till Visma

Denna tjänst är en guldchans för dig som vill utveckla dina kunskaper inom projektcontrolling och redovisning! Har du några års erfarenhet och vill arbeta i en projektcontrollerroll med redovisningsinslag så är detta helt rätt för dig. Som Projektcontroller hos oss stöttar du verksamheten i pågående projekt samtidigt som du tillsammans med övriga i ekonomiteamet bidrar till effektivisering och kostnadsmedvetenhet.

Ditt uppdrag
Som Projektcontroller ansvarar du självständigt för projektcontrolling och redovisning för ett av våra affärsområden. Du arbetar nära affärsområdeschef och projektledare och stöttar dem i ekonomiska frågeställningar. Du sätter upp och administrerar projekt i vårt affärssystem, samt utför analys och uppföljning av de olika resultat som finns i en verksamhet med projektredovisning. Arbetet är varierande och innebär även avtalsgranskning, hantering av kund- och leverantörsreskontra, rapportering till myndigheter, avstämningar och löpande bokföring.

Det händer mycket spännande hos Visma Consulting. Vi är i ständig tillväxt både genom organisk tillväxt och genom uppköp av andra bolag där du som Controller kommer att vara involverad. Du ingår i vårt ekonomiteam som består av fyra erfarna Controllers och du rapporterar till ekonomichefen.

Din profil
Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom och/eller Controller
  • Är civilekonom eller motsvarande
  • Har erfarenhet av leverantörs- och kundreskontra
  • Är analytisk och kommunikativ  
  • Har intresse för att vidareutveckla systemstöd och IT-lösningar

 
För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att arbeta resultatorienterat och mot deadlines. Du har ett systematiskt arbetssätt och tycker om att arbeta i högt tempo. Vidare har du en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du upprätthåller en god kvalitet i det arbete som du genomför. Du har en analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten i ditt arbete. Självklart är du också en härlig kollega som bidrar med glädje och energi.

Varför Visma?
Visma Consulting AB är ett av bolagen i Vismas koncern, ett av Nordens största och mest expansiva IT-företag. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 30 april 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta vår HR Business Partner Viktoria Petersson på viktoria.petersson@visma.com.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Viktoria Petersson
tfn: +46 709290391
mob: +46 709290391

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen