Visma Visma Collectors AB

Handläggare - Skuldsanering

Vi behöver din hjälp! Inom vår verksamhet behöver vi löpande hantera administrativa uppgifter i ärenden som rör skuldsanering. Dessa ärenden ökar i omfattning och därför vill vi att du ska börja jobba hos oss på vårt kontor i centrala Helsingborg.

Dina uppgifter blir att ta hand om hela processen som rör skuldsanering - från bevakning till att hantera varje ärende korrekt. Arbetet innebär mycket administration vid din arbetsplats - detta innebär att du trivs med att taktfast arbeta dig framåt steg för steg - du är en arbetsmyra! Utöver det hoppas vi också att du har humor, värme och att du naturligt blir en del av vår gemenskap.

Som handläggare utmanar du också befintliga rutiner och arbetssätt i syfte att skapa en effektivare process och ökad lönsamhet.

Du kommer att;

  • Handlägga skuldsanering

  • Utveckla effektiva arbetssätt inom ditt arbetsområde

 

Vad söker vi;

Vi söker en ny medarbetare till en visstidsanställning om 1 år. Tjänsten är på heltid med start snarast. Du skall vara van att arbeta i ett högt tempo, trivas med administrativt arbete och efter din introduktion, själv klara av att prioritera ditt arbete. Vidare ser vi att du har ett sinne för detaljer och att du hanterar ditt arbete metodiskt. Vi vill att du aktivt bidrar till ett gott samarbete inom enheten och företagets olika delar.

Det är meriterande om;

  • du har erfarenhet av arbete inom administrativ handläggning.

  • du har grundläggande utbildning inom ekonomi.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för att matcha vår gemenskap och för att trivas i arbetet över tid med administrativa arbetsuppgifter.

Ansökan sker via vårt rekryteringsverktyg. Vi emotser din ansökan snarast möjligt, dock senast 2018-04-22. Vid frågor - var vänlig ta kontakt med Sonja Andersson, +46 10 141 34 40.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-22
Tillträde:
2018-05-14
Arbetsplats/placeringsort:
Helsingborg
Kontaktpersoner:
Sonja Andersson
tfn: +46 42101413440
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen