Visma Consulting

Utvecklare inom Angular och MVC till Visma

Brinner du för teknik lika mycket vi gör och vill vara del av ett bolag som kännetecknas av innovation, kundrelationer och smarta lösningar? Vi fortsätter växa och söker därför ytterligare utvecklare till vårt kontor i Stockholm. Hos oss arbetar du i ett team som älskar programmering och har en arbetskultur som präglas av flexibilitet och och högt i tak. Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Sök redan idag!

Om rollen
Som utvecklare arbetar du i vårt team som består av andra utvecklare, testare, arkitekter och projektledare. Tillsammans bidrar vi till våra kunders digitalisering genom att utveckla lösningar och anpassningar i världsklass för våra kunder! Bland dessa finns bland annat Stockholms stad, Malmö stad och Stockholms läns landsting. Du arbetar med fullstack som frontend, backend, databashantering och integrationer.Som konsult hos oss behöver du inte fastna i ett spår med en produkt utan kan över tid testa flera olika projekt och tekniker. Då nästintill all utveckling är inhouse sitter du oftast tillsammans med kollegorna i våra ljusa lokaler på Kungsholmen.

Vem är du?
Du som söker har ett stort tekniskt intresse och flerårig erfarenhet av utveckling. Självklart vill vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med Angular och MVC. Vidare tror vi att du behärskar tekniker som JavaScript/TypeScript, C#, .NET, SQL. Även om erfarenhet är viktig så är din personlighet och inställning minst lika viktig för oss! För att lyckas i rollen är du en lösningsorienterad och driven problemlösare med ett genuint intresse för kunder och teknik. Du är kommunikativ, har en stark inre drivkraft, är självgående i ditt arbete och trivs bäst med frihet under ansvar. Vi vill även att du lockas av våra värderingar och tanken på att få bli en del av ett företag i ständig förändring.

Varför Visma Consulting?
Vårt bolag består av 130 härliga människor som brinner för teknik och kunder. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar- vi har inget kontrollbehov och litar på att du gör ditt allra bästa. Även om vi tycker om att hänga med kollegorna så ogillar vi övertid och vill att du ska ha tid för andra saker samtidigt som du ska ha kul på jobbet. För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas, utmanas och stimuleras. Därför har vi flera kompetensnätverk och bland annat ett inom emerging technologies där några av våra smarta utvecklare fokuserar på att titta på nya tekniker såsom AI, Microsoft Hololens och Machine learning.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 4 maj 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta HR Viktoria Petersson viktoria.petersson@visma.com.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Developer, Utvecklare, Systemutvecklare, Programmerare

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-04
Kontaktpersoner:
Viktoria Petersson
tfn: +46 709290391
mob: +46 709290391

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen