Visma Consulting

Säljare inom Microsoft till Visma

Vi brinner för att skapa lösningar som hjälper våra kunder att digitalisera och effektivisera sina verksamheter. Just nu satsar vi starkt på Microsofts plattform med bland annat Sharepoint, Dynamics 365, Office 365 och Azure och söker dig som vill vara med och ta vår försäljning och våra kundrelationer till nästa steg. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen till ett bolag där innovation, engagemang och kundrelationer är i fokus!

Om rollen
Som säljare hos oss har du en nyckelroll i att säkerställa och vidareutveckla affären inom vårt Microsoft Cloud team. Stort fokus ligger på att stärka affärsrelationen med våra befintliga kunder som återfinns i både privat och offentlig sektor, men du följer även upp leads från vår marknadsavdelning och bearbetar nya kunder i syfte att hitta nya affärsmöjligheter. Du kommer att ha en viktig roll hos oss där du tillsammans med nyckelpersoner inom affärsområdet arbetar strategiskt med affärsutveckling. Du välkomnas till vårt kontor på Kungsholmen.

Vem är du?
Vi söker dig som har god kännedom om Microsofts molnplattform och produkter och en stor passion för sälj och kundrelationer. Du är inte rädd för utmaningar och har ett stort eget driv med en teamkänsla i botten. För att trivas i rollen har du ett tydligt kund- och teknikfokus och förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären. Sist men inte minst stimuleras du av att arbeta i en organisation i ständig förändring med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål.

Varför Visma Consulting?
Visma Consulting är en del av den framgångsrika Visma-koncernen. Hos oss är din utveckling lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 5 maj 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta HR Viktoria Petersson viktoria.petersson@visma.com.

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-05
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Viktoria Petersson
tfn: +46 709290391
mob: +46 709290391

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen