Visma Consulting

Verksamhetskonsult inom arkivlösningar till Visma

Älskar du att hjälpa organisationer och grupper att nå sin fulla potential? Är du en nyfiken person med ett stort intresse för arkivering och långsiktigt digitalt bevarande? Då kanske du är vår nya verksamhetskonsult! Hos oss erbjuds du en spännande och utvecklande roll där din insats kommer spela en viktig roll, både för Visma och för våra kunder.

Om rollen
Som verksamhetskonsult har du ett varierande arbete där du fokuserar på att förmedla kunskap till våra kunder. Du säkerställer att våra kunder använder produkterna effektivt, bland annat genom att medverka i offertarbete och införandeprojekt. Dessutom ansvarar du för förvaltning och dialogen med kundens organisation.Som verksamhetskonsult arbetar i nära samarbete med vår sälj- och projektorganisation för att styra och vägleda hur vi med kvalitet levererar våra arkivlösningar inom Ciceron Produktsvit.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har erfarenhet av arkivering och långsiktigt digitalt bevarande samt ett stort intresse för digitalisering. För att lyckas i rollen är du nyfiken, engagerad och håller dig uppdaterad om vilka lagar och förordningar som gäller inom området.

Som person är du lyhörd, har förmågan att lyssna, förstår olika intressenters behov och fokuserar på kundnytta och resultat. Du kan konsten att presentera olika lösningar och gör detta på ett pedagogiskt sätt utifrån mottagarens perspektiv. Vidare har du en förmåga att se helheter och samband samt att tänka och agera proaktivt och långsiktigt. För att trivas i rollen är du en lagspelare som tycker om att knyta nya kontakter och att jobba självständigt i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Varför Visma?
Visma-koncernen har på kort tid vuxit till ett av Nordens största mjukvarubolag vilket ständigt öppnar upp för nya möjligheter. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Ansökan
Har vi gjort dig nyfiken? Ansök redan idag, men inte senare än den 4/5 2018. Har du frågor om tjänsten, kontakta HR Viktoria Petersson på viktoria.petersson@visma.com eller Leverans och supportchef Maria Eriksson på maria.eriksson@visma.com.

 

Dela på:
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-04
Kontaktpersoner:
Viktoria Petersson
tfn: +46 709290391
mob: +46 709290391

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen