Visma Consulting

Vill du bli konsultchef för våra duktiga projektledare?

Visma Consulting är en del av den framgångsrika Visma-koncernen. Vi brinner för att skapa lösningar som hjälper våra kunder att digitalisera och effektivisera sina verksamheter. Just nu växer vi så det knakar och söker därför dig som vill utvecklas i en roll som Konsultchef för vårt team som fokuserar på Application Development & Application Management. Vill du arbeta agilt i ett bolag där innovation, engagemang och kundrelationer är i fokus? Välkommen till oss!

Rollen
Som Konsultchef leder du ett team på 10 projektledare som du har fullt personalansvar för. Du håller utvecklingssamtal, lönesamtal, deltar i rekryteringsprocesser och säkerställer att dina konsulter har beläggning. Du kommer själv jobba som konsult med egen beläggning. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du nära kunderna och säkerställer projektens kvalitet. Vidare arbetar tätt tillsammans med affärsområdeschefen och tillsammans driver och utvecklar ni affären. Du välkomnas vill våra lokaler på Kungsholmen.

Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning, exempelvis inom ekonomi eller teknik, och erfarenhet av att arbeta i en teknisk roll. Förmodligen arbetar du i en liknande roll idag eller har arbetat ett par år som teknisk projektledare och är redo för nästa steg.

Som person är du driven, handlingskraftig, resultatorienterad och trivs i ett högt arbetstempo. Du är har en positiv inställning, tar gärna egna initiativ och är van vid att arbeta med många parallella processer samtidigt. Du är tydlig i din kommunikation samtidigt som du på ett smidigt och prestigelöst sätt samarbetar med och leder andra.

Varför Visma?
Din utveckling är lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 22 april 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta HR Viktoria Petersson på viktoria.petersson@visma.com.

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-22
Kontaktpersoner:
Viktoria Petersson
tfn: +46 709290391
mob: +46 709290391

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen