Visma Spcs AB

Visma Spcs söker säljare till vårt försäljningsteam!

Vi söker dig som har ett brinnande intresse av försäljning och som gillar att jobba i team mot uppsatta mål. Du är bra på att arbeta med människor men är samtidigt självgående. Vi ser gärna att du har erfarenhet av sälj, men vi kommer lägga stor fokus på din vidareutveckling som säljare och du får kontinuerligt med utbildningar och daglig coachning i ditt arbete för att nå dina och gruppens uppsatta mål. Arbetsuppgifterna består i första hand av att via telefon ta emot samtal och kontakta befintliga samt nya kunder.

Vill du vara med och förverkliga framtidens företagande? Vill du tillsammans med oss bemöta entreprenörer med högsta service och erbjuda marknadens absolut främsta ekonomilösningar?
Har du drivet för att bli en av våra toppsäljare och tillsammans med ett starkt team förverkliga Vismas vision - att förverkliga företagandet.

Egenskaper vi värdesätter

  • Du är resultatinriktad och motiveras av möjligheten att ihop med ditt team överträffa budget och försäljningsmål

  • Du är drivande och initiativtagande och tar dig an olika arbetsuppgifter på ett effektivt sätt

  • Du är orädd, utåtriktad, engagerad och har viljan att lära dig nya arbetssätt

  • Du har goda datorkunskaper

  • Du har flytande svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande

Vi tror mycket på människors egna vilja och driv och ser därför att rätt inställning och passion för att utvecklas är en av de viktigaste egenskaper vi letar efter.

  • Vill du vara med och förverkliga framtidens företagande?

  • Vill du tillsammans med oss bemöta dessa entreprenörer med högsta service och erbjuda en av marknadens absolut främsta ekonomilösningar?

  • Har du drivet för att bli en av våra toppsäljare och tillsammans med ett starkt team förverkliga Vismas visioner?


Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare på ett av Sveriges mest spännande arbetsplatser. För oss är du som medarbetare en av våra viktigaste resurser och vi har en schysst personalpolitik. Vi arbetar aktivt med friskvård och erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till inflytande och att få jobba med nya spännande projekt. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda och glada kunder.

Låter det spännande? Vi väntar på din ansökan! Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande. Din ansökan vill vi ha senast den 16 april. Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta andreas.grondahl@visma.com

Dela på:
Län:
Kronoberg
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-16
Tillträde:
enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Växjö
Kontaktpersoner:
Andreas Gröndahl
mob: +46 725445963

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen